Danbo Møbler Hesselager
Altid markedets bedste priser

Madrasser og boxmadrasser Odense

Stort udvalg af madrasser i Odense

Vi fører et stort udvalg af madrasser i høj kvalitet – til gode priser. Valget af madras er vigtigt, eftersom vi tilbringer ca. en tredjedel af vores tid med at sove. Med den rigtige madras kan du opnå den søvn, du drømmer om.

I vores store sortiment af madrasser kan du finde en almindelig madras, såvel som en boxmadras. Vi fører bl.a. madrasser af mærkerne Moment, Jensen, Essence og LaPur. Du kan se udvalget af madrasser her på siden, men vi anbefaler, at du besøger vores butik nær Odense, så du kan afprøve din madras og dermed sikre, at du vælger en madras, der er helt rigtig for dig.

Vælg den rigtige madras

Der er mange forskellige måder at opbygge en madras på, og hårdheden spiller en afgørende rolle for din komfort. Det varierer meget, hvilken hårdhed, der giver den enkelte den bedste komfort, og det er derfor vigtigt at afprøve madrassen. Vælger du en boxmadras, spiller mængden og typen af fjedre også en rolle. I vores butik nær Odense står personalet selvfølgelig klar til at hjælpe og rådgive dig.

Prisgaranti på din madras

Vi bryster os af at have markedets bedste priser på vores madrasser, og derfor giver vi dig prisgaranti på din nye madras. Se hele udvalget af madrasser her.

Om Danbo Møbler Hesselager

Vi er medlem af Danske Møbelhandlere og er derfor omfattet af Møbelgarantien. Derudover har vores 42 år i møbelbranchen givet os en omfattende erfaring. Tilsammen betyder disse ting, at du er garanteret en god og ærlig betjening, når du handler med os.

visa

Copyright 2014-2015 Danbo