Altid markedets bedste priser

Spisestue møbler

Ny spisestue? 

Hos Danbo Møbler har vi spisestue møbler i et væld af materialer, størrelser og udformninger. Er du på jagt efter et spisebord, hvor der er plads til hele familien eller et lille rundt og hyggeligt bord til den mindre stue, hvor der kan indsættes en ekstra plade, hvis der kommer gæster, så kan du finde det her. Der er nok af muligheder hos Danbo Møbler. Spisebordene findes med bordplader i finer, laminat, højtrykslaminat, eg m.fl. Benene kan du få i næsten lige så mange materialer, eksempelvis i krom, træ, børstet stål for blot at nævne nogle få valgmuligheder. Kig her på siden for inspiration til dine nye spisestue møbler eller kig ind forbi i din nærmeste Danbo butik.

Find dine nye spisestue møbler her!

Se også vores store udvalg af spisebordsstole eller vores udvalg af spisestueborde.

Vores udvalg af spisestue møbler

Spisestue møbler i en høj kvalitet

Hos Danbo Møbler finder du kun spisestue møbler i en god kvalitet. Vi har mange forskellige spisestue møbler i vores sortiment. Du kan blandt andet finde spisebordsstole, spiseborde, barstole, bænke, skabe og bakkeborde.
 

På udkig efter barstole?

Vil du gerne have barstole i din spisestue, kan du købe dem hos os. Alle vores barstole er designet i flotte tidsløse designs, der kan passe ind i de fleste danske hjem. I vores udvalg kan du blandt andet finde barstole i læder med stålfod eller barstole i læder med træben.
 

Bænke

Er du ikke ude efter traditionelle spisestue møbler såsom spisebordsstole og spiseborde, men vil du i stedet gerne have noget lidt specielt i din spisestue? Så kan en bænk i stedet for spisebordsstole måske være det rette valg for dig. En bænk i ens spisestue giver en hyggeligt stemning, og samtidig er den praktisk, da der kan sidde mange på den.
 

Skab til opbevaring?

Har du brug for nye spisestue møbler, du kan opbevare ting i? Så kan et vitrineskab være en god mulighed. Et vitrineskab er praktisk indrettet og kan blandt andet bruges til opbevaring af glas, stel, skåle og andet service. Vores vitrineskabe er produceret i et klassisk design, der kan passe ind i de fleste spisestuer.
 

Bakke- og rulleborde

Vil du gerne nemt kunne rulle maden fra dit køkken ind i din spisestue? Så er et bakkebord måske et af dine nye spisestue møbler. Alle vores bakkebord er med hjul, og du kan vælge mellem trekantede og runde designs. Et bakkebord er også en oplagt mulighed, hvis du har problemer med at løfte tunge ting, da vægten føles lettere, når det kan skubbes på hjul frem for at blive løftet.

 

Find dine nye spisestue møbler her på Danbomoebler.dk