Danbo Møbler Aarhus
Altid markedets bedste priser

Din nye reol til opbevaring

Hos Danbo Møbler har vi et bredt udvalg af reoler, vitrineskabe, dvd-reoler og andre opbevaringsmøbler. Med et opbevaringsmøbel sikrer du, at din stue, køkken eller kontor fremstår stilrent og minimalistisk, samtidig med at du får lov at fremvise dine samlinger i en flot ramme.

 

Vi har opbevaringsmøbler i mange forskellige stilarter og farver, så hvad enten du kigger efter hvide reoler, reoler i træ eller retro opbevaringsmøbler, så har vi noget for dig i vores butik i Århus.

Udstil din samling i en reol

Hvad enten du har en imponerende samling af bøger eller dvd’er, så er det dejligt at kunne vise dem frem i et opbevaringssystem. Med et opbevaringsmøbel danner du en smuk ramme om din samling, samtidig med at de alle får lov at stå fremme, så du og dine gæster kan beundre dem.

 

Hos Danbo Møbler finder du moderne opbevaringsmøbler, der kan indeholde både store og små samlinger. Her har vi lagt vægt på både at have nogle møbler, der er holdt i helt simpel stil for at kunne fremvise en samling, mens andre møbler tiltrækker sig mere opmærksomhed i sig selv.

 

Fang opmærksomheden med et vitrineskab eller opbevaringssystem

Vælger du et opbevaringsmøbel, der har mere til sig, end bare at skulle fremvise dine samlinger, så har du lige pludselig nogle flere muligheder for at indarbejde dekorationer i dit opbevaringsmøbel. Det samme har du med et vitrineskab, hvor der er mere fokus på at udstille noget flot til skue, end der er fokus på plads til opbevaring.

 

Det gælder for eksempel nogle af de større systemer, hvor der ikke kun er plads til bøger – Her er også plads til planter, skåle, kasser og andre dekorative småting. På den måde kan opbevaringsmøblet blive en vigtig del af stuen, der bringer alle stuens elementer og farver sammen i ét sted.

 

Vælg et tv-møbel eller skoopbevaring med plads

I vores magasin har vi også sørget for at have opbevaring, hvor der er plads til rigtig mange ting bag lukkede skabe. Her behøver du ikke tænke på, om der er nogle ting, der stikker ud i forhold til rummet. Her har du i stedet møblets flotte linjer til at opbevare alle de ting, der hurtigt kan komme til at ligge og fylde i et rum.

 

Derfor har vi samlet tv-borde og opbevaring til entreen, hvor der er masser af plads, men vi har også sørget for at have mange forskellige designs. Det betyder, at du kan finde en skænk eller reol her hos os uanset, hvilken stilart du har i dit hjem.

 

Kom forbi og se dit nye opbevaringsmøbel i dag

Danbo Møller har butikker rundt omkring i hele Danmark blandt andet i Århus. Så hvis du gerne vil ind i en butik og se dit nye opbevaringsmøbel i dag, så er du velkommen til at kigge forbi. Her kan du også få en god snak med os i butikken, der kan hjælpe dig med at finde lige det møbel, du står og mangler.

 

Husk at du altid kan få leveret møblet hjem til dig selv. Så slipper du for at hente det og kan i stedet koncentrere dig om at vælge det helt rette opbevaringsmøbel.

 

 

visa

Copyright 2014-2015 Danbo