Danbo Møbler Aarhus
Altid markedets bedste priser

Rummelige skænke i mange designs

Det klassiske og uundværlige opbevaringsmøbel findes i forskellige udgaver, som matcher forskellige behov og indretningsstile. Hos Danbo Møbler, Århus, kan du finde den skænk, som kan komme til at være opbevaringsplads for dine vigtige genstande i hjemmet.

Designs der matcher personlige behov

Herunder kan du læse nærmere om dine mange valgmuligheder, når du skal have købt et nyt opbevaringsmøbel til stuen, kontoret eller soveværelset.

Når skal købe nyt møbel, kan du blandt andet forholde dig til følgende forhold:

  • Behov for opbevaringsplads

Det er individuelt, hvor meget opbevaringsplads du har behov for. Derfor varierer modellerne ift. antal skabe og skuffer, så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst. Dine behov for opbevaring hænger sammen med dit valg af størrelse af skænk.

  • Størrelse og mål

For et lille behov for opbevaring kan en kompakt størrelse med en længde og højde på under 100 cm. være den bedste løsning.

For dig der har brug for mere plads at organisere dine personlige genstande på, kan det være en fordel med udgaver, som måler op til 180 cm. i længden.

  • Materiale, kvalitet og pris

Afhængig af hvilket materiale du vælger, vil prisen hænge sammen med dit valg. Med melamin som materiale får du et slidstærkt møbel, som er nemt at vedligeholde og tørre af på overfladerne.

Kompakt træ er et dyrere valg på grund af materialets høje kvalitet. Du får et møbel med lang levetid og et tidløst design, som kan passe ind i hvert et hjem.

Om du er til det klassiske eller stilrene look, eller om du foretrækker hylder eller skuffer, er op til dig. Hos Dan Møbler, Århus, kan du gå på opdagelse i det store udvalg og finde den skænk, som matcher dine behov.

 

   

 

visa

Copyright 2014-2015 Danbo