Danbo Møbler Aarhus
Altid markedets bedste priser

Find din nye sofa i Århus

Mangler din stue i hjemmet lidt mere personlighed og kant? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Danbo Møbler i Århus har vi masser af flotte møbler til stuen, så du kan give stuen et helt nyt look. Oftest er sofaen det centrale møbel i stuen, men hvilken model skal du vælge? Vi har både chaiselonger, sovesofaer, u-sofaer og meget, meget mere.

 

Så tag gerne et kig på vores hjemmeside og bliv inspireret til at vælge et nyt centermøbel til din stue.

 

Dyk ned i vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af forskellige mærker blandt andet Comfort Line, Balance PLUS, Flexi og mange, mange flere. Hos os finder du sidde- og liggemøbler til ethvert hjem uanset, om du mangler noget farve, noget moderne eller måske et mere traditionelt element i din indretning.

 

Centermøblet i stuen kommer til at fastsætte den gennerelle stemning og stil for hele rummet. Derfor er det vigtigt at vælge et møbel, du kan se dig selv i, og som siger noget om dig og din stil. Forhåbentlig kan du finde lige netop det i vores udvalg af dette vigtige møbelelement til tv-stuen eller udestuen.

 

Bestil dit møbel online med levering

Hos Danbo Møbler kan du bestille dit møbel online og få det leveret i Århus, på Sjælland eller i andre brofaste dele i landet. Det betyder, at du kan undgå at skulle hente et stort møbel og fragte det hjem selv. Det kan vi gøre for dig.

 

Selvfølgelig vil du nok gerne ind og prøve at sidde i dit nye møbel og se det med egne øjne. Måske finder du endda et nyt møbel, der fanger dine øjne? Kom derfor gerne fordi i vores butik og se dig omkring i vores udvalg af sofaer med chaiselonger, lædersofaer og meget mere.

 

Køb et møbelsæt til stuen

Måske mangler du blot et enkelt møbel for at stuen er færdig og sammensat? Men måske kunne du også godt bruge et par lænestole i matchende farver til hjørnet eller en chaiselong eller skammel at smide fødderne op på efter en lang dag?

 

Hos Danbo Møbler kan du købe sæt af møbler til stuen, så du får en strømlinet og stilrent fornemmelse i stuen, frem for at alle møbler og farver stikker hver deres retning. Mange af vores siddepladser til stuen kan desuden kombineres og sammensættes, så de kan få en form, der passer lige netop til det rum, du skal bruge dem til.

 

Kom forbi i dag

Hvis du har fundet en særlig model, du gerne vil kigge nærmere på, så er du velkommen til at komme forbi i vores butik I Århus eller i en af vores andre butikker, der ligger spredt ud over Danmark. Vi kommer også gerne med gode råd og tips til, hvilket møbel du bør vælge, hvis du tager en snak med os i butikken.

 

Har du andre spørgsmål er du velkomment til at kontakte os over vores mail eller telefon. 

 

 

visa

Copyright 2014-2015 Danbo