Danbo Møbler Aarhus
Altid markedets bedste priser

Praktiske sovesofaer i Århus - mange udgaver

En kombineret sofa- og sengemøbel er den praktiske løsning, når du har brug for ekstra sovepladser i din bolig. Med det brede sortiment af forskellige modeller, kan du vælge den udgave, som passer til dine behov. Du kan blandt andet vælge en model med et ekstra stort magasin, som giver dig mulighed for at optimere pladsen i din bolig. Er du på udkig efter en sovesofa nær Århus, står vi klar her hos Danbo Møbler..

Design og funktion

Den velkendte sovesofa skal både være praktisk og funktionel. Om dagen skal det være muligt at slå sengen sammen til at fungere som en sofa for enten 2 personer eller flere. Og om natten skal møblet kunne slås ud og blive anvendt som seng. Det er naturligvis individuelt, hvilke behov du har. Det kan være, at din sofa skal kunne rumme flere personer. Eller det kan være, at du ønsker en seng, der kan fungere som dobbeltseng for 2 personer.

Der findes forskellige modeller på markedet, hvor designet passer til forskellige formål:

  • Mulighed for magasin

Denne model er god som ekstra opbevaringsplads. Magasinet giver mulighed for, at du kan have f.eks. puder og dyne opbevaret, og du sparer derved plads.

  • Model med chaiselong

Med chaiselong som design har du mulighed for at få en sofa til flere personer, og en seng som passer til 2 personer.

  • Type af udtræk

Den funktionelle værdi handler om, at det skal være nemt og enkelt at slå dit kombinerede ligge- og siddemøbel ud til at fungere som seng. De fleste modeller fås med smart vippe udtræk.

Derudover er det muligt at vælge en enkel Daybed-model, som ikke har et udtræk. Med sit stilrene design fungerer den effektivt som både sofa og seng.

  • Komfort og kvalitet

Det er naturligvis vigtigt, at dit møbel både egner sig til at blive siddet i og ligget i. I denne sammenhæng findes der et bredt udvalg af forskellige materialer, som højner komforten både dag og nat. Derudover skal du være opmærksom på, om modellen har samlinger i sin madras.

Sådan vælger du din rette model

Når du skal købe sovesofa nær Århus, skal du vælge det design med de funktioner, som matcher dig med hensyn til model, kvalitet, udtræk og eventuel behov for opbevaring.

Derudover skal du være opmærksom på størrelsen samt på materialet. Det er vigtigt, at dit sovemøbel både har en god liggekomfort samt siddekomfort.

For hver enkelt produkt kan du få oplyst et møbels præcise mål. Det er i denne forbindelse vigtigt, at du orienterer dig mod møblets mål i udslået tilstand.

Den optimale komfort fås ved at vælge en model med viskoelastisk skum, som ikke har samlinger i madrassen.

Uanset hvilken type af bolig og indretningsstil du har, er der garanti for at finde en model, der passer dig. Der findes forskellige farver på de mange modeller, som du frit kan vælge imellem. I butikken i Århus hjælper vi dig også nemt mod den rette sovesofa.

visa

Copyright 2014-2015 Danbo