Danbo Møbler Kolding
Altid markedets bedste priser

Continental seng kort fortalt

En Continental seng er en seng, der både i udseende og komfort befinder sig i luksusklassen. En Continental seng er opbygget af flere madrasser, som gør, at komfort og design kombineres på en helt ny måde. Kombinationen af en stor mellemmadras og en stor topmadras giver Continental senge en fantastisk liggekomfort.

Det, at der er tænkt meget over designet, gør samtidigt, at en Continental seng ser rigtig godt ud i dit soveværelse. Det enkle udtryk emmer simpelthen af klasse. En Continental seng bliver desuden endnu mere elegant, hvis du vælger en hovedgavl til den. En hovedgavl har også den fordel, at den hjælper til med at skåne væggen.

Vi fører i vores butik i Kolding et pænt udvalg af Continental senge i rigtig god kvalitet. Kom forbi og se dem – og ikke mindst prøve den uovertrufne komfort!

Få valgt den rigtige Continental seng

Vi tilbringer godt en tredjedel af vores liv med at sove. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at få valgt den rette model seng, når man skal købe en ny, så man får en, der passer til ens behov og figur.

I forhold til at vælge den rigtige Continental seng, er det springende punkt madrasserne. Det er ret forskelligt, hvordan producenterne fremstiller Continental senge, og hvilke materialer de bruger. Valget af Continental seng afhænger derfor primært af hvilken type madras, du foretrækker.

Vores erfarne personale står klar til at rådgive dig og vise dig udvalget af Continental senge i vores butik i Kolding. Du kan også altid se vores udvalg online her.

Prisgaranti på alle Continental senge

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde markedets bedste priser – derfor har vi også prisgaranti på alle vores Continental senge. Du finder derfor heller aldrig en bedre seng til en bedre pris end hos os.

Kort om os

Hos Danbo Møbler har vi i mere end 40 år beskæftiget os med møbelsalg. Vi har derfor også både omfattende erfaring og viden inden for møbler. Dertil kommer, at vi er medlem af Danske Møbelhandlere. Dette betyder, at vi er omfattet af Møbelgarantien, som sikrer dig som kunde en god og ærlig betjening – både før og efter dit køb.

visa

Copyright 2014-2015 Danbo