MASSER AF LÆNESTOLE HOS DANBO MØBLER KOLDING

Er du på udkig efter en ny lænestol? Kig forbi Danbo Møbler i Kolding, hvor vi fører et bredt udvalg af lænestole i mange forskellige designs. Du kan bl.a. finde en seniorstol, otiumstol, den store flyder, den ergonomisk korrekte og en designklassiker. Vi har lænestole fra Farstrup, Stressless m.fl.

Besøg vores butik i Kolding for at se hele udvalget og prøvesidde vores forskellige lænestole. Hvis du ønsker at kigge lidt på udvalget før dit besøg eller bare vil købe online, så finder du alle vores lænestole her.

Mange kendte mærker
Hos Danbo Møbler i Kolding har vi som nævnt mange forskellige typer lænestole i butikken og fører også mange af de kendte mærker. Vi har bl.a. flere Farstrup stole, mange af modellerne fra Stressless og mange andre gode stole fra anerkendte producenter. I vores sortiment kan du bl.a. finde en:

  • Seniorstol
  • Stressless stole
  • Otiumstol

Find den rigtige lænestol - vores personale giver råd
Det kan nogle gange være forvirrende at skulle skabe sig et overblik over det store udvalg af lænestole, der er på markedet. Her er der heldigvis hjælp at hente hos vores personale. Vores dygtige medarbejdere står altid klar i butikken til at rådgive dig, så du finder en lænestol, der passer til dig. De kan nemt og hurtigt guide dig til vores afdeling med Farstrup stole eller vise dig nogle af de andre lænestole i butikken, så du finder lige netop den stol, der passer perfekt til dig.

Altid markedets bedste priser på lænestole
Hos Danbo Møbler i Kolding får du altid markedets bedste priser på møbler - det gælder naturligvis også, når du køber din nye lænestol hos os. Søger du en seniorstol, otiumstol eller en helt tredje stol til en god pris? Så finder du den hos os! Besøg vores butik på Mønten 3 i Kolding, og find din nye lænestol.