Altid markedets bedste priser

Chaiselong sofaer

Smid benene op, og nyd komforten i en chaiselong sofa. Danbo Møbler har flere forskellige chaiselong sofaer. Det er her, du finder den store sofa med god plads til hele familien til at flyde i, eller den lille lette med magasin i chaiselongen, der passer ind i de fleste stuer. Du har også muligheden for at sammensætte din egen chaiselong sofa ud fra vores modulsofaer og på den måde skabe lige præcis den sofa, der passer hos dig.

 

Ultimativ forkælelse med en chaiselong sofa

En chaiselong sofa er lig med ultimativ forkælelse til hele familien. Her er der plads til alle, når der skal hygges foran tv’et! Vi kan levere din nye chaiselong sofa til billige penge og i en rigtig god kvalitet.
 

Besøg nærmeste Danbo butik og hør mere om vores chaiselong sofaer

Ønsker du en stof- eller lædersofa? Besøg Danbo Møbler og hør om mulighederne med vores chaiselong sofaer, eller se herunder, om der er noget der frister dit øje. Vi har afdelinger i Jylland og på Fyn.
 

Sofa med chaiselong

Du finder en sofa med chaiselong i mange af de danske hjem, og det med god grund. En sofa med chaiselong giver god mulighed for, at flere mennesker kan sidde samlet, hvilket mange foretrækker. Har du endnu ikke prøvet at sidde i en sofa med chaiselong? Så kom ud i vores butikker og prøv en af vores chaiselong sofaer og dan dig dit eget indtryk.
 

En eller to chaiselonger?

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, så køb en sofa med to chaiselonger. Hvis I er flere sammen, giver det endnu mere plads, og hvis I kun er to personer, giver det mulighed for, at I begge kan slænge jer på hver jeres chaiselong. En sofa med chaiselong fylder ofte mere, end mange andre typer sofaer, og det kan derfor tit være rummet der afgør, om man ønsker en sofa med en eller to chaiselonger.
 

Køb en sofa med chaiselong i vores webshop

Hos Danbo Møbler er det muligt at købe en sofa med chaiselong i vores webshop. På webshoppen finder du flere forskellige sofaer med chaiselonger i forskellige materialer. Du kan blandt andet få en sofa med chaiselong i læder eller stof – begge slags sofaer med flere forskellige farvemuligheder.
 

Gode priser og hurtig levering

Hos Danbo Møbler sætter vi en ære i at levere vores varer hurtigt og samtidig tilbyde vores varer til gode konkurrencedygtige priser. Hvis du bestiller en sofa med chaiselong på vores webshop, vælger du selv, om du ønsker at få den leveret på din adresse, eller om du selv vil afhente den i en af vores butikker. Hvis du ønsker, at vi leverer den på din adresse, bliver du efter din bestilling kontaktet af en af vores medarbejdere, der vil give dig yderligere informationer om leveringstidspunktet.