Altid markedets bedste priser

Ny lænestol?

Kæmpe udvalg af lænestole, hvilestole og otiumstole

Har du brug for en ny lænestol, læderstol, hvilestol eller otiumstol? Vi har et stort udvalg af lænestole, hvilestole, otiumstole og læderstole hos Danbo Møbler. Skal det være en stor flyder af en lænestol, eller skal det være den helt rigtige ergonomiske lænestol med god komfort, der er god for ryggen? Danbo Møbler er klar til at rådgive dig i dit valg og give dig et godt lænestol tilbud.

Lænestole i læder Lænestole i stof
Lænestole med puf
Læderlænestole
 

 

Kom ned i din lokale Danbo butik og se vores store udvalg af lænestole, hvilestole og otiumstole

 

Forskellige lænestole og hvilestole

Vi har altid mange forskellige farver og modeller på lager. Vi har modeller, der har flere funktioner. Det kan være alt lige fra drejefunktioner og vippefunktioner til, at de er justerbare med sædeløft eller med elektrisk motor, der kan vippe din lænestole.

Uanset om din hvilestol skal være i stof eller læder og hvilket design, du ønsker til din lænestol, så er der mange valgmuligheder hos Danbo Møbler. I vores udvalg finder du bl.a. mærkerne Conform, Balance PLUS, og mange flere forskellige lænestolsmærker. Det er muligt at finde en hvilestol, drejestol eller lænestol billig hos os, hvis du ønsker det. Dan dig et overblik over de forskellige modeller inden for lænestole, hvilestole og fodskamler her på siden, og kom forbi den nærmeste Danbo butik og prøv vores lænestole på egen krop.
 

Få et godt lænestol tilbud!

Hvis du søger efter lænestole til en billig pris, finder du det i vores sortiment. Du kan bl.a. finde hvilestole og læderstole til en billig pris. Vi er klar til at give gode råd og vejledning, så du kommer hjem med den helt rigtige lænestol, som du kan have fornøjelse af mange år frem.

Find billige lænestole hos Danbo Møbler

En lænestol i læder eller stof er i dag at finde i mange af de danske hjem. Hos Danbo Møbler forhandler vi lænestole i læder og stof, og det er ofte muligt at finde et godt lænestole tilbud hos os. Vil du gerne have en lænestol i sort, rød, hvid eller brun, så se udvalget af vores lænestole til billige priser. Er du typen, der godt kan lide at have fødderne oppe, når du skal slappe af? Så tilbyder vi flere lænestole med skammel. Ønsker du en lidt mere luksuriøs stol, har vi også lænestole med indbygget fodskammel. Nedenfor kan du læse om vores forskellige modeller, og finde den lænestol med indbygget fodskammel eller uden, du ønsker. 
Hvid lænestol i læder Rosa læderlænestol Hvilestol med puf Rød læderlænestol
 

Drejestole

Hos Danbo Møbler finder du et stort udvalg af drejestole i forskellige designs, materialer og prisklasser. Du kan blandt andet finde en drejestol i læder eller stof. Farveudvalget på vores drejestole er også stort. Du kan fx vælge mellem en drejestol i sort, rød, hvid, brun mm. Drømmer du om en drejestol med indbygget skammel? Så kan du finde den hos os! Besøg vores butikker og få et godt drejestol tilbud. Du kan også finde en drejestol til billige penge i vores webshop.

 

Hvilestol til billige priser

Er du en af dem, der nyder at slappe af i en stol? Så er vores hvilestole i læder og stof et oplagt valg for dig. I vores sortiment finder du både hvilestole til billige og knap så billige priser, så det er muligt at få et godt hvilestole tilbud, uanset budget. Ønsker du en hvilestol i rød, hvid, sort, brun eller en helt anden farve? Så se vores udvalg af hvilestole i rød, sort, brun, hvid mm. her på siden. Søger du hvilestole med indbygget skammel, så har vi et godt udvalg. Bestil en hvilestol i læder eller stof hos os og få et godt hvilestol tilbud. 
 

Læderstole i sort, hvid, brun, rød mm. 

Søger du et godt læderlænestol tilbud? Hos Danbo Møbler sælger vi læderstole til billige priser, i forhold til mange andre forretninger. Find en læderlænestol i brun, hvid, rød eller sort i vores sortiment, hvor vi også har både læderstole med indbygget skammel og uden. Vores medarbejdere står klar til at give dig et godt læderstole tilbud på vores læderlænestole med indbygget skammel og selvfølgelig også på dem uden. Alle vores læderstole i læder er produceret i en høj kvalitet, men det er stadigt muligt at finde en læderlænestol til billige penge hos os. 

 

Få ekstra komfort med en skammel

Slapper du ekstra af, hvis du kan smide benene op? Så er en lænestol med skammel måske det rette valg for dig.  En skammel giver flere anvendelsesmuligheder, og gør det muligt at få en endnu højere komfort i sin lænestol. I vores sortiment af billige lænestole er det muligt at finde en lænestol med indbygget skammel. Det behøver derfor ikke nødvendigvis at være en dyr investering, hvis du ønsker at investere i en billig lænestol med skammel. Du finder blandt andet en drejestol med indbygget skammel, en hvilestol med indbygget skammel en læderlænestol med indbygget skammel i vores sortiment.

 

Køb billige lænestole på vores webshop

Er du en af dem, der foretrækker at handle på nettet i stedet for at handle i fysiske butikker? Så har du muligheden hos Danbo Møbler. Vi har en webshop, hvor vi sælger et stort udvalg af vores møbler. Her kan du blandt andet finde en billig lænestol med indbygget fodskammel, hvis du er på udkig efter sådan en.

 

Vil du gerne prøve vores lænestole inden du køber?


Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i din nærmeste Danbo Møbler forretning. Her kan du se vores modeller og prøvesidde dem, du ønsker. I vores forretninger finder du ofte et større udvalg af lænestole, end du gør på vores webshop. Finder du ikke den lænestol, du søgte på vores webshop, så kig derfor gerne ind i butikken. Måske har vi alligevel en lænestol, der falder i din smag.
 


Find din nye lænestol her på Danbomoebler.dk