Brunstad

Filter
Undermenu
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Brunstad

Brunstad møbler - sid komfortabelt i flot kvalitetsdesign

Den norske møbelproducent Brunstad har gennem mange år fremstillet elegante og tidløse møbler af høj kvalitet. Norske Brunstad har eksisteret siden 1941 hvor Hjalmar Brunstad begyndte at designe sine træstole i et kælderlokale. Herefter videreførte sønnen Helge Brunstad succesfuldt produktionen gennem årtier og udviklede forretningen til at være blandt Norges førende møbelfabrikanter. Brunstad møbler er designet med fokus på komfort og gode materialer. Møblerne er udført i solidt og holdbart håndværk, der holder godt i flere generationer. 


Mange tilpasningsmuligheder

Brunstad sofaer kan skræddersyes efter individuelle ønsker, så de passer til ethvert hjem. En Brunstad sofa kan forsynes med enten stof eller læder og fås til 2 eller 3 personer. Sofaernes kendetegn er den lave sædedybde, så møblet er behageligt at sidde i. Brunstads sofadesigns spænder fra de helt klassiske til de mere moderne, og der findes flere tilpasningsmuligheder med modulsofaer. Derfor vil du altid kunne finde en sofa, der passer til din boligs størrelse og stil.   


Brunstad stole

Brunstad lænestole findes i flere forskellige modeller og størrelser - alle i flotte designs og med god komfort, når man sidder i dem.

Lænestole
Vi fører fx Brunstad lænestolen, Delta Adventure, som har trinløs regulering og tilhørende skammel. Med en Brunstad lænestol har du mulighed for at vælge mellem træværk i forskellige sorter, fx eg, bøg, valnød, wenge eller mahogni. 

Loungestole
Hos Danbo Møbler er vi også forhandler af Brunstads loungestole, fx modellen Brunstad Delta Legend, der fås både som høj eller lav model og med trinløs regulering af ryglænet og god nakkestøtte. 


Gode møbeltilbud 

Vi har et bredt udvalg af Brunstad stole, og du kan tit finde en Brunstad stol på tilbud. Leder du fx efter loungestole har vi Brunstad Bris Loungestolen. Det er en Brunstad stol, som har en rigtig god siddekomfort og åben ryg, som gør stolen luftig og praktisk at holde smudsfri. Hos Danbomøbler har vi et bredt udvalg af Brunstad lænestole og andre kvalitetsmøbler, der giver god ergonomisk støtte. Du vil ofte finde et godt Brunstad sofa tilbud online eller i en af vores butikker, hvor personalet står klar til at vejlede dig. 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...