Altid markedets bedste priser
Star Office kontorstol
Smart kontorstol med gas regulerbar højde.
399,00
Metro Kontorstol
Kontorstol i sort stof. Stolen er med tilt- og vippefunktion. Mål: B 57 x D 56 x H 108 CM
599,00
Team 1020 Taburet
Lille smart taburet. Med en sædehøjde på 41-54 cm.
682,00
Team 1025 Kontorstol
Klassisk kontorstol med justerbar ryg i højde og dybde. Leveres i farverne: blå, grå, sort og rød.
844,00
Rex Master kontorstol
Lækker kontorstol med gas regulerbar højde.
899,00
Race gamer stol
Kontorstol i sort læderlook og Mesh stof
999,00
Race Kontorstol
Kontorstol i sort læderlook og sort Mesh stof. Stolen er med tilt- og vippefunktion.
TILBUD: 999,00
Speedy kontorstol nr. 2
Super smart kontor stol i sort og rød læderlook. Kontorstolen har en super komfort og med flere indstillingsmuligheder. Smarte røde hjul.
1.199,00
Speedy kontorstol nr. 3
Super smart kontor stol i sort og hvid læderlook. Kontorstolen har en super komfort og med flere indstillingsmuligheder. Smarte vip arme.
1.199,00
Team 1022 Taburet
Lille smart taburet med en sædehøjde på 60-85 cm. Med justerbar fodring. Leveres i farverne: Blå og sort.
1.248,00
Team 1030 Kontorstol
Kontorstol med låsbar rygvip. Formstøbt sæde og ryg med 50 mm. polstring. ​Leveres i farverne: Blå, grå, sort og rød. 5 års garanti. Armlæn kan tilkøbes.
1.299,00
Team 1075 Mona Kontorstol
Klassisk kontorstol med synkron trinløs vip af sæde og ryg. Leveres i farverne: Blå, grå og sort. Armlæn kan tilkøbes.
1.495,00
Team 1001 Industristol
Industristol med ergonomisk formet sæde og ryg i sort integralskum.
1.563,00
Team 1035 Kontorstol
Kontorstol med låsbar rygvip. Formstøbt sæde og ryg med 50 mm polstring. Armlæn kan tilkøbes. leveres i farverne: Blå, grå, sort og rød.
1.620,00
Team 1002 Industristol
Industristol med ergonomisk formet sæde og ryg i sort integralskum.
1.969,00
Gamerstol Cobra
Super lækker Pro Gaming stol i lækkert design med den bedste siddekomfort.
2.499,00
Team 1080 Kontorstol
Kontorstol med netryg, armlæm og synkron vippemekanisme, som kan indstilles efter personvægt og låses i 4 positioner.
2.995,00
Team 2011 Iris Kontorstol
Professionel kontorstol med synkron vippemekanisme, som kan indstilles efter vægt og låses i 5 positioner. Justering af ryghøjde, sædedybde og lænestøtte. Armlæn kan tilkøbes.
3.370,00
Gamerstol Auroza
Super lækker Pro-Gaming Auroza E-blue Gaming stol med den bedste sidde komfort til dig, som er vild med at game.
3.499,00
Team 2705 Kontorstol
Komfortabel professionel kontorstol med vippemekanisme, kan indstilles efter personvægt og låses i 5 positioner.
3.595,00
Team 2200 Strike Kontorstol
Yderst komfortabel professionel kontorstol med synkron vippemekanisme, kan indstilles efter vægt og låses i 5 positioner.
4.620,00
Team 2050 Chefstol
Chefstol med flydende vippefunktion som kan indstilles efter vægt. Låsbar i forreste position. Blank poleret fod og armlæn. Polstret med skind på alle slidflader, sort eller hvid.
7.494,00


Billig kontorstol

Er du på udkig efter en billig kontorstol, så se vores store udvalg af billige kontorstole. Vi har kontorstole i alle prisklasser i vores sortiment, og du går ikke nødvendigvis på kompromis med kvaliteten, ved at vælge en billig kontorstol frem for en af de dyre. Det vigtigste er, at du finder den kontorstol, du sidder bedst i. Hvis du skal sidde i den i længere tid, anbefaler vi, at du overvejer en ergonomisk kontorstol.
 

Hvad er fordelen ved en ergonomisk kontorstol?

En ergonomisk kontorstol er et godt valg, hvis du har et arbejde, hvor du sidder ned det meste af din dag. En ergonomisk kontorstol giver den rette støtte til ens ryg og lænd, og mindsker derved risikoen for at få arbejdsskader. Disse kontorstole er udformet med et sæde, der gør, at man ikke kan forblive i den samme siddestilling i længere tid. Derved holdes din krop i bevægelse og du opnår varierende siddestillinger. I arbejdsøjemed kan det derfor godt svare sig at investere i en ergonomisk kontorstol frem for en billig kontorstol.
 

Køb en billig kontorstol online

Vil du gerne spare turen ned til butikken, så har du mulighed for at købe din nye kontorstol online på vores webshop. Her har vi et stort udvalg af kontorstole, og hvad enten du søger en almindelig kontorstol eller en ergonomisk kontorstol, er det muligt at finde den her. Hvis du køber din nye kontorstol på vores webshop, tilbyder vi at levere den hjem til din adresse. Hvis du i stedet ønsker at spare disse leveringsomkostninger, kan du selv afhente din kontorstol i en af vores butikker.
 

Vil du gerne vide mere?

Så kontakt os gerne. Vil du gerne have flere informationer om en bestemt ergonomisk kontorstol? Eller ønsker du rådgivning om, hvorvidt en billig kontorstol kan opfylde dit behov eller ej? Så tøv ikke med at kontakte din nærmeste butik.
 

Find din nye kontorstol her på Danbomoebler.dk

Kontorstole

På udkig efter en ny kontorstol? 

Hos Danbo Møbler kan du altid finde en kontorstol i et flot design eller en smart farve. Vi har både kontorstole til hjemmet og til
virksomheder.

Skal kontorstolen bruges mange timer dagligt, er det vigtigt, at den er ergonomisk god og kan tilpasses den, der skal bruge den. Vi har flere ergonomiske kontorstole.

Se udvalget af kontorstole her! Skal det være læderlook eller en skrivebordsstol i stof? Vi har en kontorstol til enhver smag og krop. Besøg evt. din nærmeste Danbo møbelbutik og se vores udvalg af kontorstole.

Andre kontormøbler 

I vores udvalg af møbler har vi også mange andre møbler til kontoret. Du kan blandt andet finde skriveborde m.m. Du er velkommen til at kontakt os og høre mere om vores udvalg af kontotstole. 

Vores udvalg af kontorstole

Type:
Pris:
Materiale:
Nulstil
Sorter efter
Pris: