Tilbud

Priserne er helt i bund

Find dine yndlingsmøbler og brands til ekstra skarpe priser, når vi holder udsalg. Vi synes, der skal være plads til at forny hjemmet uden at bruge kassen på det. Derfor gør vi det nemt og overskueligt at finde vores tilbud. Så kan du hurtigt opleve et fornyet hjem og samtidig spare gode penge. Det kan også være, du har lyst til at forkæle veninden, familien eller en tredje, der har fortjent lidt ekstra omsorg og kærlighed. Der er plads til det hele, når priserne er skruet helt ned i januar.

 
 

Sofa tilbud

Vi har tilbud på alle slags sofaer. Skal I have et sofasæt, der åbner op for de lange samtaler, en familiesofa med plads til alle eller en lædersofa i moderne udtryk? Vi har tilbud på det hele og meget mere. Det er vigtigt med en lækker og hyggelig sofa, da man tilbringer meget kvalitetstid her – både alene, med kæresten og med hele familien. Sofaen og stuen er ofte samlingspunktet i løbet af dagen, så gør noget ekstra ud af hyggen. Med vores altid gode priser, især i januar, har du mulighed for at give nyt udtryk til stuen, uden at det skal gøre ondt på økonomien. Det kan også være, du finder gode tilbud på vitrineskabe, kommoder, spisebordsstole eller hvad du nu søger. Uanset hvilket rum i hjemmet, sommerhuset eller kontoret du ønsker at forny, så kan vi tilbyde lave priser på det hele. Find dine drømmemøbler til skarpe tilbud hos os hele januar – og resten af året.

Gør et godt kup til vores møbeludsalg

Drømmer du om at forny din bolig med lækre og smarte møbler? På denne side finder du smarte møbler og lækkert boligtilbehør på udsalg. Vil du gerne gøre en god handel, så har vi hos Danbo Møbler gjort det muligt for dig at finde billige møbler. Hos os finder du et stort udvalg af alt lige fra borde, senge til sofaer. Under hver kategori vil du opleve et stort udvalg af kvalitetsbevidste møbler og bedst af alt, så behøver det ikke at koste spidsen af en jetjager, når du skal forny din indretning.

Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde vores møbler der er nedsat. Møbel udsalget betyder for dig, at du kan finde designs fra kendte brands til skarpe priser. Har du brug for hjælp til at finde dit nye møbel, er du altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker. Her står vores personale klar til at hjælpe dig.

Billigt møbel til hjemmet

Det er meget forskelligt, hvordan vi indretter vores hjem. Det betyder også, der altid er forskellige behov til det enkelt møbel. For at kunne imødekomme vores kunder, har vi valgt at forhandle et bredt udvalg af møbler, der vil passe ind i ethvert hjem. Gå på opdagelse i webshoppen og lad dig blive inspireret til, hvordan du kan indrette din stue, soveværelset, børneværelset eller et helt andet rum i dit hjem.

Vil du gerne spare penge på billige møbler online, kan du med fordel kaste et blik på siden her. Vi er ret sikre på, at du finder prisvenlige ting til dit hjem, som du måske endda ikke vidste, at du manglede.

Billige møbler online

Har du et ønske om at forny dit hjem med nyt interiør, og vil du gerne handle online, så er du kommet til det rette sted. Her på siden får du adgang til vores online møbel udsalg. Hos Danbo Møbler ønsker vi at gøre det let for dig, og derfor kan du finde vores møbler online.

Fandt du ikke det du søgte, så er du naturligvis også velkommen til at besøge os i en af vores fysiske butikker. Her vil vi altid stå klar til at hjælpe dig. På vores forside kan du finde en oversigt over alle vores butikker, så du nemt kan finde den, der ligger tættest på dig. Vi leverer også til fra alle butikker til hele landet.

Kontakt din lokale Danbo Møbler butik, hvis du vil vide om en bestemt sofa eller et andet møbel er på udsalg i netop din Danbo Møbler!
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...