Sofaer

Ny sofa? Moderne sofaer læder og stof | chaiselong og sæt

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Sofaer

Hos Danbo Møbler har vi et stort sortiment af flotte sofaer til priser, hvor alle kan være med. I vores sofasortiment finder du mange forskellige sofaer og mindst lige så mange sofamærker og kendte brands, materialer og modeller. Du finder blandt andet møbler fra Hjort Knudsen, Brunstad, Skalma, Topline og mange flere. Uanset om du er på jagt efter en lædersofa, en sofa med chaiselong, en modulsofa, grå sofa eller har en drøm af en hjørnesofa i læder med chaiselong, så er Danbo Møbler klar til at hjælpe dig i jagten på din nye sofa.

Husk, du altid er velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker. Her står vores hjælpsomme personale klar til at hjælpe dig, så du kan prøve at sidde i nogle forskellige modeller. Kun du ved, hvad du lige går og drømmer om, men vi kan hjælpe dig med at indfri ønsket. Så tøv ikke med at kontakte os. Har du spørgsmål til nogle af modellerne, du har set online, så kan du ringe til den pågældende butik eller sende en mail. Du finder en liste over butikker og kontaktinformationer her.
 

Se og prøv vores sofaer

Mangler du en sofa til stuen, gæsteværelset, kontoret eller et andet sted i dit hjem? Hos Danbo Møbler hjælper vi dig. Synes du, det kan være svært at vælge den helt perfekte sofa online, så er du velkommen til at komme forbi en af vores butikker, hvor du kan se og prøve vores sofaer. Så kan du også få en snak med en af vores medarbejdere, hvis du er i tvivl om hvilken sofa, der er bedst til dig. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig.
 

Et varieret udvalg af sofaer hos Danbo Møbler

Sofaer i Danbo produceres i god kvalitet og de fleste modeller fås i flere forskellige moduler, farver og materialer. Så du kan designe din sofa efter eget ønske, så den passer bedst ind i dit hjem. Der er mange muligheder, når du handler hos os.

Måske er du på udkig efter en ny sofa, men pladsen er lidt trang. I flere af vores butikker finder du et udvalg af 2 og 3 personers sofaer. Du behøver ikke nødvendigvis sætte dem sammen, du kan sagtens vælge kun at købe den ene. På den måde får du plads til en sofa i dit hjem, uden den tager alt gulvpladsen.

Det kan også være, du ønsker en kombination af sofa og seng? Hos Danbo Møbler finder du flere forskellige sovesofaer, som er gode at bruge, når flere funktioner skal forenes. En sovesofa hos os fås i flere farver, materialer, størrelser og i forskellige prisklasser. Har du spørgsmål til en eller flere modeller, så klik her og find kontaktinformation til den pågældende butik, der ligger tættest på dig.
 

Sofasæt efter dine ønsker

Er du på udkig efter et sofasæt til din stue, hvor du samlet køber en 3 personers sofa og en 2 personers sofa? Så har vi rigtig mange gode tilbud på sofasæt hos Danbo Møbler. I vores sortiment finder du sofaer i mange forskellige materialer, som for eksempel læder og stof. Vi har sofasæt til enhver smag.

Der er en stor chance for, at du kan finde et sofa sæt, der passer til dine ønsker og behov hos Danbo Møbler. Er du for eksempel til et stort sofasæt i læder, der er en lounge værdig? Eller er du mere til et lille kompakt sofasæt, der passer ind i de fleste stuer? Så kig rundt her på siden og find dit drømme sofasæt.
 

Udvalget af sofasæt finder du her på siden


Se vores udvalg af sofasæt her på hjemmesiden eller kom forbi din lokale Danbo Møbler og prøv udvalget. I vores butikker kan du fortælle vores medarbejdere om dine ønsker for dit nye sofasæt, hvorefter de vil vejlede dig i, hvilke sofasæt i vores sortiment der opfylder dine ønsker. Vi har også sofaer på lager, så det er muligt at finde en til brug med det samme.

Er du på udkig efter en sofa til 2 personer? Så er det også muligt at finde denne hos Danbo Møbler. Du kan blandt andet finde en 2 personers lædersofa i vores sortiment. Hvis du er mere til en stofsofa, finder du også en 2 personers sofa i stof i vores sortiment af sofaer.
 

Billige sofaer hos Danbo Møbler

Hos os er det muligt at finde sofaer i alle prisklasser. Drømmer du om en ny grå stof sofa eller en sort læder sofa, så kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Vi mener, at alle skal have mulighed for at købe sig en ny og lækker sofa. Derfor har vi valgt hos Danbo Møbler at forhandle et stort sortiment, hvor det både er muligt at finde billige sofaer og sofaer til en højere pris. Du kan for eksempel finde en 2 personers lædersofa i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Har du en stor familie, eller vil du bare gerne have plads til alle dine gæster på samme tid i sofaen? I sortimentet finder du flere modeller af den velkendte u-sofa. U sofaer er i de seneste år blevet meget populære i de danske hjem, da den skaber plads til alle familiens medlemmer. Den er derfor et rigtig godt valg til dig, der har et ønske om, at der kan sidde mange i samtidig med, at alle kan se hinanden. Hos os finder du flere forskellige billige u sofaer. Ønsker du at se nærmere på vores udvalg, er du meget velkommen til at kigge ind i butikken og se vores billige u-sofaer - hvem ved, måske vælger du denne model i stedet for den 2 personers eller 3 personers sofa, du ellers var på udkig efter.
 

Slap af i hjemmet med en lækker sofa

For rigtig mange er det vigtigt at have et ordentligt sted til afslapning. Findes der noget bedre end at komme hjem efter en lang dag og smide sig i en dejlig blød sofa? Der skal være plads til hygge, afslapning og de langsomme dage, men der skal også være plads til gæster, sjov og samtaler. Derfor er det vigtigt, du tager dig god tid til at finde det rette møbel. Skal den være til to eller flere personer? Skal den have en chaiselong, så der altid er lidt kamp om den bedste plads? Skal den udstråle varme og hygge eller modernitet og design? Skal den være farverig og iøjenfaldende i ethvert rum, eller skal den være afdæmpende og skjult i et hjørne? Der er mange elementer, der skal overvejes, men her på siden har du rig mulighed for at udforske alle mulighederne.

Har du brug for hjælp til at navigere rundt i de mange muligheder? Kig ind i en af vores butikker, hvor vi står klar med råd og vejledning i valget af din nye sofa.
 

Hvad koster nye siddemøbler

I sortimentet af de mange sofaer finder du også forskellige priser. Prisen på det enkelte møbel afhænger meget af dit størrelsesvalg og materialevalg. Her på siden har vi dog ofte forskellige tilbud på både stof, læder og sæt af flere møbler og lignende. Gå på jagt i vores udvalg. Det er også muligt at se vores produkter i vores butikker, så du kan afprøve siddekomforten, inden du køber din nye sofa. Ved at besøge vores butik kan du også bedre vurdere, om det eksempelvis er en 2 personers sofa med chaiselong eller 3 personers sofa med chaiselong i læder eller en hjørnesofa, der er bedst egnet til dit hjem.
 

Størrelsesvalg af din nye sofa

Selvom store sofaer altid kan friste, skal man overveje, om der nu også er gulvplads nok. Du skal være opmærksom på, at en sofa kan tage mere gulvplads end først antaget, og den skulle nødig være for stor til stuen. Det er derfor vigtigt, at du først måler op på det ønskede område, inden du beslutter dig. Prøv eventuelt at opmåle til møblet og derefter udfylde størrelsen med avispapir eller andre mindre møbler. Det giver et indblik i, om det er de rette mål at vælge, eller om der skal vælges en anden størrelse. En mulighed er også at udskifte den store flyder med to små i et sæt. Vi har også et udvalg af lille sofa med chaiselong og 2 personer chaiselong, som eksempelvis kan placeres i et hjørne af rummet og dermed ikke tager meget plads. Du kan finde alle størrelser og varianter i vores sortiment.
 

Fordele ved læder

Læder er et godt valg, hvis du har kæledyr i hjemmet, der eventuelt også befinder sig i sofaen. Læder er nemt at rengøre, da det ofte kan klares med en støvsuger eller fugtig klud. Sofa læder er også en fordel ved små børn i hjemmet, da hverken spildt saftevand eller is sætter varige spor. Til sidst er det værd at nævne, at en lædersofa ældes med ynde. Du vil løbende opleve et smukkere møbel med patina. Er du ikke til ægte læder, så finder du også sofaer i imiteret læder hos os. Du kan derfor frit vælge det materiale, som passer bedst ind i dit hjem.
 

Fordele ved stof

Stof er dog også et meget populært valg. Et stofbetræk er hyggeligt og behageligt at sidde i. Det kræver ikke den store vedligeholdelse sammenlignet med læderpleje. Derudover er stofmaterialet ofte billigere, og det findes i et utal af farver. Se vores udvalg af billige stofsofaer her på siden.
 

Find din nye sovesofa hos os

Drømmer du om en ny sofa som seng, så finder du hos os et stort udvalg af sovesofaer. En sovesofa er både praktisk og behagelig. Sovesofaen er et godt alternativ til sofaer i små hjem, så bor du et sted, hvor der ikke er plads til både seng og sofa, kan du med fordel kombinere de to funktioner. Det kan også være, du har et kontor eller gæsteværelse, hvor det passer bedst ind med en sovesofa? Er du ikke til en sovesofa, så kan det være at en 2 personers sofa er noget for dig, ønsker du at se udvalget af disse, så finder du dem her. Valget er dit, og vi har et utal af muligheder. Gå på opdagelse her på siden og se vores sortiment.
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...