Madrasser

Kvalitetssenge til rimelige priser hos Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Madrasser

Se vores stærke priser på madrasser til din seng. Vores madrasser er i høj kvalitet, så du er sikret den bedste søvn. Vi har et stort sortiment af alt i senge, boxmadrasser, elevationssenge og topmadrasser. Vi forhandler bl.a. mærker som Jensen, Moment, Excellent, Jensen, EHOB og LaPur hos Danbo Møbler. Vores mange dygtige møbelsælgere står klar i vores butikker og vil vejlede dig omkring valget af madras og seng.


Ny Madras?

Hvis du er på udkig efter en ny madras, så kom ned til din lokale Danbo Møbler. Vi har et stort udvalg af forskellige madrasser, hvor vi blandt andet har springmadrasser og vendbare madrasser. Det er vigtigt, når du køber en ny madras, at du giver dig tid til at finde den rette. Sengen er der vi bruger omkring en tredjedel af vores liv, og det er derfor vigtigt, at du finder en madras, der passer lige netop til dine behov. Når vi sover, restituerer vores krop, dine muskler slapper af, og der kommer fornyet energi til kroppen – derfor er madrassen vigtig for at give de optimale rammer for din søvn.  

Det rigtige valg

Når du og en eventuel partner skal have en seng sammen, er det vigtigt, at I får en seng, der lever op til begge jeres behov. I skal derfor ikke købe den samme madras, da I vil ligge på to forskellige måder i forhold til jeres størrelse og vægt. En god løsning til jer, der skal have en ny seng, vil være vores vendbare madrasser fra Lama, der er en danskproduceret madras. Den vendbare funktion gør, at sengen har to hårdheder indbygget, som gør, at både du og din partner får en optimal støtte af ryggen, når I sover. Deres madrasser fås i forskellige størrelser og materialer alt efter dine behov.  Du kan blandt andet vælge den lækre LV 2300 fra Lama, som sikrer dig en høj komfort, når du skal sove. Madrassen fås i flere forskellige størrelser, og du kan vælge forskellige hårdheder af madrassen alt efter, hvad der bedst passer til din krop. Derudover kan det hvide betræk tåle at blive vasket.
Fælles for alle vores senge er, at de med deres minimalistiske udtryk og høje komfort vil passe ind i alles soveværelser. Uanset hvilke behov du har til din næste seng, har vi den rette løsning til dig.

 

Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...