Conform

Kvalitetsmøbler fra førende mærker | Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Conform

Conform

Conform er et svensk designmærke, der begyndte i den svenske by Holsbybruun. Conform har fokus på det skandinaviske design med et moderne touch, hvilket tydeligt ses på deres lænestole med deres rene linjer og de mange udtryk. Bag deres design sidder en række arkitekter og designere, som har fokus på design og komfort.
 

Conform – lænestole i tidløst design

Med en lænestol fra Conform er du sikret en lænestol, der passer ind i alle sammenhænge med deres tidløse design. Derudover får du også en stol med lang holdbarhed, da deres stole er meget slidstærke. Conform lænestole kommer i mange udtryk og former. Du kan blandt andet købe Conforms smukke Jolly stol, der er en lænestol, hvor komfort og design smelter sammen. Med en ryg, der kan justeres, kan du være sikker på, at du altid sidder godt i lænestolen og med deres smarte swingback funktion, vil stolen altid vende tilbage til dens udgangsposition, når den drejes.  
 

Stort udvalg af Conform lænestole hos Danbo Møbler

Kom ned i en af vores mange butikker landet rundet. Vi tilbyder et bredt udvalg af Conform lænestole, og vi har sikkert en, der falder i lige netop din smag.
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...