Altid markedets bedste priser
Sorø Fodskammel
Sorø fodskammel tilpasset Sorø otium stole og sofaer.
1.745,00
Sorø lænestol
Monteret med Vienna stof i dessin 5. Formspændt stel i mahogni. Prissat i medium størrelse. ekskl. skammel.
4.999,00
Sorø otiumstol
Monteret med blåt stof. Formspændt stel i bøg. Prissat i medium størrelse. ekskl. skammel.
4.999,00
Sorø PLUS otiumstol
Monteret med mikrofiber stof. Formspændt stel i bøg. Prissat i medium størrelse. ekskl. skammel.
5.499,00
Sorø PLUS otiumstol
Monteret med dess gay Olivenstof. Formspændt stel i bøg. Prissat i medium størrelse. ekskl. skammel.
5.499,00
Sorø PLUS otiumstol
Monteret med beige stof. Formspændt stel i mørkbejdset bøg. Prissat i medium størrelse. ekskl. skammel.
5.499,00
Sorø otiumstol læder
Monteret med zorro læder på slidflader. Formspændt stel i bøg. Prissat i medium størrelse. ekskl. skammel.
6.499,00
Sorø Swing lænestol
Monteret med mikrofiber stof og stel i bøg Denne lænestol kombinerer den gode komfort fra en klassisk otium stol, med bevægeligheden fra en drejestol. Stolen kan låses i forskellige positioner så der stadig opnås en god stabilitet. Prisen er ekskl. fodskammel - kr. 1.999,-
7.490,00
Sorø Swing lænestol
Monteret med læder og stel i bøg. Denne lænestol kombinerer den gode komfort fra en klassisk otium stol, med bevægeligheden fra en drejestol. Stolen kan låses i forskellige positioner så der stadig opnås en god stabilitet. Prisen er ekskl. fodskammel - kr. 2.395,-
8.245,00
Sorø Swing lænestol
Monteret med mørk gråt stof og stel i eg. Denne lænestol kombinerer den gode komfort fra en klassisk otium stol, med bevægeligheden fra en drejestol. Stolen kan låses i forskellige positioner så der stadig opnås en god stabilitet. Prisen er ekskl. fodskammel - kr. 2.199,-
8.299,00
Løftestol
Sorø Lænestol med sædeløft
Sorø lænestol med sædeløft og justerbar ryg Stel i egetræ
11.995,00
Hvilestol Sorø med el sædeløft
Sorø lænestol fra Nordic-C med rigtig god siddekomfort. El sædeløft og ryg.
11.995,00
Sorø Sofasæt
Klassisk otiumstue bestående af 3 pers. sofa plus 2 høje lænestole
TILBUD: 16.999,00

Nordic-C

Nordic Easy Chair AS er en dansk møbelvirksomhed specialiseret i polstermøbler til privat brug med hovedvægt på komfortable læne- og funktionshvilestole samt matchende sofaer.
 
På baggrund af mere end 35 års erfaring har vi udviklet markedets bredeste sortiment, der spænder lige fra smarte designserier i skandinavisk træ og moderne tekstiler til traditionelle læne- og hvilestole samt tilhørende sofaer betrukket med læder eller stof.
Skandinavisk formsprog og materialevalg, solidt håndværk og høj komfort er kendetegnene for Nordic Easy Chairs samlede sortiment, der byder på et rigt udvalg af møbler til ethvert behov og enhver stil.


Om firmaet

Nordic Easy Chair AS er det fælles navn for de tre nordiske møbelproducenter Sömo A/S, Möbelteam AB og New Balance A/S, der den 1. januar 2008 blev samlet i ét selskab i den nordjyske by Aars.
 
Nordiske rødder
De tre selskaber har alle deres rødder i Skandinavien, hvilket også afspejles i sortimenterne, der nu føres samlet videre under ét firmanavn.
 
Tidssvarende og komfortable møbler inddelt i modelserier udgør kernen i det samlede sortiment, der med fokus på skandinavisk design, solidt håndværk og det rigtige forhold mellem pris og kvalitet opfylder ønsket om fleksible og anvendelige møbler for alle målgrupper.

Kvalitet og erfaring
Med de tre selskabers sortimenter samlet under én hat, kombineres mere end 35 års erfaring indenfor produktion af polstermøbler med spændende nytænkning, der lever op til nutidens krav om øget effektivitet, fleksibilitet og konkurrencedygtighed.
 
Således kan Nordic Easy Chair tilbyde markedets bredeste sortiment, der i dag spænder over alt lige fra moderne designserier i skandinavisk træ med moderne tekstiler til traditionelle læne- og hvilestole samt sofaer betrukket med læder eller stof.
 
Dermed er det blevet enklere end nogensinde før at samle alle indkøb af polstermøbler ét sted.


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se firmaets gode råd omrking pleje af møbler.