Nordic-C

Kvalitetsmøbler fra førende mærker | Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Nordic-C

Nordic Easy Chair AS er en dansk møbelvirksomhed specialiseret i polstermøbler til privat brug med hovedvægt på komfortable læne- og funktionshvilestole samt matchende sofaer.
 
På baggrund af mere end 35 års erfaring har vi udviklet markedets bredeste sortiment, der spænder lige fra smarte designserier i skandinavisk træ og moderne tekstiler til traditionelle læne- og hvilestole samt tilhørende sofaer betrukket med læder eller stof.
Skandinavisk formsprog og materialevalg, solidt håndværk og høj komfort er kendetegnene for Nordic Easy Chairs samlede sortiment, der byder på et rigt udvalg af møbler til ethvert behov og enhver stil.


Om firmaet

Nordic Easy Chair AS er det fælles navn for de tre nordiske møbelproducenter Sömo A/S, Möbelteam AB og New Balance A/S, der den 1. januar 2008 blev samlet i ét selskab i den nordjyske by Aars.
 
Nordiske rødder
De tre selskaber har alle deres rødder i Skandinavien, hvilket også afspejles i sortimenterne, der nu føres samlet videre under ét firmanavn.
 
Tidssvarende og komfortable møbler inddelt i modelserier udgør kernen i det samlede sortiment, der med fokus på skandinavisk design, solidt håndværk og det rigtige forhold mellem pris og kvalitet opfylder ønsket om fleksible og anvendelige møbler for alle målgrupper.

Kvalitet og erfaring
Med de tre selskabers sortimenter samlet under én hat, kombineres mere end 35 års erfaring indenfor produktion af polstermøbler med spændende nytænkning, der lever op til nutidens krav om øget effektivitet, fleksibilitet og konkurrencedygtighed.
 
Således kan Nordic Easy Chair tilbyde markedets bredeste sortiment, der i dag spænder over alt lige fra moderne designserier i skandinavisk træ med moderne tekstiler til traditionelle læne- og hvilestole samt sofaer betrukket med læder eller stof.
 
Dermed er det blevet enklere end nogensinde før at samle alle indkøb af polstermøbler ét sted.


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se firmaets gode råd omrking pleje af møbler.                             
                                                                                                                  
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...