Altid markedets bedste priser
Puf 1312
Udført i sort madraslæder. 46 x 46 x 33 cm. Kan fås i flere farver.
799,00
Puf 1312
Udført i sort semianilin. 46 x 46 x 33 cm. Kan fås i flere farver.
899,00
Astrid lænestol
Fiks lænestol med rigtig god siddekomfort. Stolen findes også i læder.
2.299,00
Astrid lænestol
Fix lænestol monteret ned sort okselæder overalt. Rigtig god siddekomfort. Ben i børstet stål. Stolen fås også i stof.
2.699,00
Mexico lænestol
Smart og enkel lænestol. Monteret med pink stof i dessin Lido Space sokkel i krom.
2.999,00
Mexico lænestol
Smart og enkel lænestol. Monteret med olivenfarvet stof i dessin Platin Space sokkel i krom.
2.999,00
Mexico lænestol
Smart og enkel lænestol. Monteret med petrolfarvet stof i dessin Lido Space sokkel i krom.
2.999,00
Lucca lænestol
Flot hvilestol med drejefunktion
TILBUD: 3.499,00
Tilbud
Choice 2 pers. Modulsofa - 2646
Komplet sofa byggeprogram - hvor du har mulighed for at lave din nye drømmesofa. Her har du indflydelse på nærmest alt. Mål: 146 cm.
TILBUD: 3.586,00
Genova Lænestol
Lænestol med sort okselæder monteret på alle slidflader. Manuel regulering af sædeindstillinger. Pris uden skammel.
3.799,00
Baltimore loungestol
Elegant lille loungestol til hyggekrogen eller sofa arrangementet. Stolen laves i et hav af farver og materialer.
3.799,00
Tilbud
Choice 3 pers. Modulsofa - 2646
Komplet sofa byggeprogram - hvor du har mulighed for at lave din nye drømmesofa. Her har du indflydelse på nærmest alt. Mål: 206 cm.
TILBUD: 3.836,00
Lænestol 3501
Monteret med kraftig møbelstof. Fås i 3 størrelser Small, Medium, Large. Stolen er med gas regulering af ryg indstillingerne.
3.999,00
Lænestol Rhodos
Flot hvilestol i slidstærkt møbelstof - kan fås i flere farver.
3.999,00
Baltimore loungestol 1434
Elegant lille loungestol til hyggekrogen eller sofa arrangementet. Stolen laves i et hav af farver og materialer.
3.999,00
Lænestol med høj ryg.
Lænestol med højryg og rigtig god siddekomfort, Fåes i 200 forskellige farver stof og læder.
4.099,00
Mexico lænestol
Smart lænestol monteret med hvid semianilinlæder/spalt. Nozag fjedre i sæde. Koldskum i hynde. Space sokkel i krom.
4.099,00
Senator lænestol
Klassisk lænestol med god siddekomfort Semi-anilin læder og mahogni bejdset sokkel - kan vælges i mange træsorter og behandlinger. Prisen er ekskl. fodskammel.
TILBUD: 4.499,00
Boston Lænestol
Lænestol monteret med lysegråt stof Manuel regulering af sædeindstillinger. Space sokkel i krom Kan bestilles i andre farver
4.499,00
Lounge 1434 lænestol
Smart lounge kraftig soleda læder. Fås også i stof. Drejesokkel.
TILBUD: 4.499,00

Hjort Knudsen


Møbler fra Hjort Knudsen er kvalitets polstermøbler, der er produceret i et holdbart og stilfuldt design. Hos Danbo Møbler forhandler vi et stort udvalg af lænestole og sofaer fra Hjort Knudsen. Varesortimentet fra Hjort Knudsen spænder fra det traditionelle til det moderne, og alle produkterne fås både i stof og i læder. Oplev kvaliteten af Hjort Knudsen møbler hos din lokale Danbo Møbler.

 

Om Hjort Knudsen A/S

Hjort Knudsen af blandt de største leverandører af polstermøbler til møbelbutikker i Danmark og de omkringliggende lande. Hjort Knudsen A/S er en dansk familieejet møbelproducent, der blev grundlagt i 1973 af Ina og Anna Hjort Knudsen. Siden år 2000 har ejerskab og ledelse været placeret i næste generation ved Ellen og Klaus Hjort Knudsen. Produkterne overholder EUs REACH direktiv og indeholder ikke brandhæmmere.
 

Møbler i en høj kvalitet

Hjort Knudsen har overalt i opbygning og materialevalg lagt vægt på, at et polstermøbel skal kunne holde i mange år. Deres sofaer har, med undtagelse af enkelte modeller, alle koldskum i både sæde, ryg og arme. I stellet er der Noask bølgefjedre og i ryggen kraftige elastikgjorder. Desuden består alle centrale steldele af enten heltræ eller birkekrydsfiner. Deres stole har også koldskum samt Nosak bølgefjedre i både sæde og ryg, og armstellet er bygget i kraftigt birkekrydsfiner.
 

Lænestole i læder 

Vi fører et stort udvalg af stilfulde stole, hvis du er på jagt efter en Hjort Knudsen stol til dit hjem. Leder du efter en lækker Hjort Knudsen lænestol i læder til stuen, har vi flere flotte og elegante lænestole. Vi har stole i forskellige materialer fx handskeblødt og behageligt anilinlæder med indbyggede fodskamler og flotte formspændte armlæn i træ. Vi har også modeller med fjernbetjent justering af ryglæn, fodskammel og nakkestøtte, der kan reguleres. 

 

Sofasæt eller modulsofa

Er du på udkig efter en Hjort Knudsen lædersofa eller sofa i stof, så har vi hos Danbo møbler flere modeller at vælge imellem. Fx sofasæt bestående af 2-3 personers sofa. Nogle af modellerne har høj ryg, nakkepuder og justerbare eller aftagelige armlæn og kan fås med stålben. Modulsofaerne har mange muligheder for tilpasning, hvor du kan vælge alt fra størrelse, ben, armlæn, ryglæn, farver og materialer. Sofaerne har god funktionalitet og siddekomfort, og nogle af modellerne fås med justerbare nakkestøtter og armlæn, der kan vippes.
 

Køb møbler fra Hjort Knudsen hos Danbo Møbler

Vil du forkæle dig selv med et møbel fra Hjort Knudsen? Så find det hos Danbo Møbler. Vores butikker er Hjort Knudsen forhandlere, og du er altid velkommen til at besøge en af vores butikker tæt på dig og prøve den Hjort Knudsen læderstol, du overvejer at købe. Du kan bl.a. finde lænestole med indbyggede fodskamler, sofaer med integrerede el-reclinere, lænestole med sædeløft og justerbare rygge og meget mere. Se udvalget her på webshoppen eller kig ind i en af vores butikker.  


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se producentens indgangsvinkel til det sociale ansvar, når man flytter produktionen.