Hjort Knudsen

Filter
Undermenu
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Hjort Knudsen


Møbler fra Hjort Knudsen er kvalitets polstermøbler, der er produceret i et holdbart og stilfuldt design. Hos Danbo Møbler forhandler vi et stort udvalg af lænestole og sofaer fra Hjort Knudsen. Varesortimentet fra Hjort Knudsen spænder fra det traditionelle til det moderne, og alle produkterne fås både i stof og i læder. Oplev kvaliteten af Hjort Knudsen møbler hos din lokale Danbo Møbler.

 

Om Hjort Knudsen A/S

Hjort Knudsen af blandt de største leverandører af polstermøbler til møbelbutikker i Danmark og de omkringliggende lande. Hjort Knudsen A/S er en dansk familieejet møbelproducent, der blev grundlagt i 1973 af Ina og Anna Hjort Knudsen. Siden år 2000 har ejerskab og ledelse været placeret i næste generation ved Ellen og Klaus Hjort Knudsen. Produkterne overholder EUs REACH direktiv og indeholder ikke brandhæmmere.
 

Møbler i en høj kvalitet

Hjort Knudsen har overalt i opbygning og materialevalg lagt vægt på, at et polstermøbel skal kunne holde i mange år. Deres sofaer har, med undtagelse af enkelte modeller, alle koldskum i både sæde, ryg og arme. I stellet er der Noask bølgefjedre og i ryggen kraftige elastikgjorder. Desuden består alle centrale steldele af enten heltræ eller birkekrydsfiner. Deres stole har også koldskum samt Nosak bølgefjedre i både sæde og ryg, og armstellet er bygget i kraftigt birkekrydsfiner.
 

Lænestole i læder 

Vi fører et stort udvalg af stilfulde stole, hvis du er på jagt efter en Hjort Knudsen stol til dit hjem. Leder du efter en lækker Hjort Knudsen lænestol i læder til stuen, har vi flere flotte og elegante lænestole. Vi har Hjort Knudsen stole i forskellige materialer fx handskeblødt og behageligt anilinlæder med indbyggede fodskamler og flotte formspændte armlæn i træ. Vi har også modeller med fjernbetjent justering af ryglæn, fodskammel og nakkestøtte, der kan reguleres. 

 

Sofasæt eller modulsofa

Er du på udkig efter en Hjort Knudsen lædersofa, modulsofa, hjørnesofa eller sofa i stof, så har vi hos Danbo møbler flere modeller og modulsofaer at vælge imellem. Fx sofasæt bestående af 2-3 personers sofa. Nogle af modellerne har høj ryg, nakkepuder og justerbare eller aftagelige armlæn og kan fås med stålben. En Hjort Knudsen modulsofa har mange muligheder for tilpasning, hvor du kan vælge alt fra størrelse, ben, armlæn, ryglæn, farver og materialer. En Hjort Knudsen sofa har god funktionalitet og siddekomfort, og nogle af modellerne fås med justerbare nakkestøtter og armlæn, der kan vippes.
 

Køb møbler fra Hjort Knudsen hos Danbo Møbler

Vil du forkæle dig selv med et møbel fra Hjort Knudsen? Så find det hos Danbo Møbler. Vores butikker er Hjort Knudsen forhandlere, og du er altid velkommen til at besøge en af vores butikker tæt på dig og prøve den Hjort Knudsen læderstol, du overvejer at købe. Du kan bl.a. finde lænestole med indbyggede fodskamler, sofaer med integrerede el-reclinere, lænestole med sædeløft og justerbare rygge og meget mere. Se udvalget her på webshoppen eller kig ind i en af vores butikker.  


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se producentens indgangsvinkel til det sociale ansvar, når man flytter produktionen.                                                                                           

 

Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...