Reoler & TV-Møbler

TV reolsystemer | Vi har et stort udvalg af tv møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Reoler & TV-Møbler

EDGE BY HAMMEL

Dansk håndværk - internationalt look

EDGE by Hammel er en smuk møbelserie med kant. Den er stilfuld, minimalistisk og fuldstændig grebsfri.

Hos Danbo Møbler har vi stor erfaring i at hjælpe vores kunder med at finde de helt rigtige Edge Reoler, som matcher Jeres behov. Overvejer du Edge reolsystem? Besøg din lokale Danbo og få kvalificeret rådgivning og en skarp pris på din nye Edge reol.

Serien er mødet mellem enkelt, dansk design og urban living. Det er byens moderne puls, der møder naturens stærke materialer.
Resultatet? Et yderst funktionelt og helt igennem fleksibelt design. Det giver dig alle muligheder for at sætte et personligt præg på indretningen derhjemme.
Du kan få Edge møblerne i flere ægte træfinerer og i afdæmpede farver. Her på siden finder du et stort udvalg af alt fra reolsystemer til skænke fra Edge By Hammel
Hammel Furniture har leveret fremsynet design til det danske marked siden 1961 og er ud over Edge By Hammel også kendt for de populære Mistral reoler.

Edge Reoler – enkel og stilfuld opbevaring

Møbelserien fra Edge har et elegant og minimalistisk design, som forener æstetik og funktionalitet på bedste vis. Skabslåger og skuffer er uden synlige greb og passer godt ind i det moderne hjem. Med en Edge reol har du rig mulighed for at sætte dit personlige præg på boligindretningen, samtidig med at du får solidt og funktionelt håndværk, der passer til den nordiske stil. Reolerne har mange kombinationsmuligheder med forskellige moduler, så du får en fleksibel møbelløsning. Møblerne produceres så vidt muligt i genbrugstræ og bæredygtigt finer, og de findes i sort, hvid og afdæmpede naturfarver.

Se video af Edge by Hammel her.

Muligheder og specifikationer

•    Et let udtryk og en flot, tynd kant med geringssamling.
•    Modulerne 300+301+302+303 har normal samling. Sæt to forskellige samlinger op mod hinanden, og få et smukt og varieret udtryk.
•    Du kan også få en elegant væghylde i sort metal, der passer til seriens øvrige dele.
•    Alle fronter er grebsfri, og du åbner dem ved at give dem et let tryk.
•    Alle moduler bliver leveret inkl. ophæng.
•    Alle moduler bliver leveret samlet. Det eneste, du selv skal montere, er fronter.
•    Du har mulighed for at sammensætte elementerne, som du har lyst til, og på den måde skabe dit helt eget udtryk.
•    Vælg selv, om modulerne skal hænges op, stilles på stillefødder, hjul eller på de flotte og elegante metalben.


                                                                                                              

Dansk håndværk i kvalitet

Alle Edge møbler er dansk håndværk i kvalitet, der fremstråler et internationalt look. Det er et møde mellem det danske design samt den urbane living, der er produceret i stærke naturmaterialer, som fremstår smukt og elegant. Det enkle design passer ind i alle hjem, både det minimalistiske hjem, det klassiske, det moderne eller hvordan du nu er indrettet. Edge er det stilsikre design, der holder mange år frem. Det kan anvendes i alle husets rum, både soveværelset, til opbevaring af tøj, i stuen eller til opbevaring af service. Med Edge er det muligt at sammensætte og kombinere forskellige møbler og modeller, så det passer til lige præcis dit behov. Derved kan man også udbygge sit møbel, hvis behovet bliver større senere hen, eller eksempelvis man vil udvide reolerne med en matchende Edge skænk. 
 

Grøn produktion 

Hammel Furniture er en virksomhed med fokus på kvalitet og design, men også på arbejdsmiljø og grøn produktion. Der tages socialt ansvar i lokalområdet, og der tilbydes skåne- og flexjobs til nedslidte medarbejdere. Den grønne udvikling har været et fokuspunkt i mange år. Det har medført en produktion af 70% genbrugstræ i spånplader, korte rejsetider til leverandører, anvendelse af grøn strøm samt ingen brug af formaldehyd i produktionen.

Kom ned i vores butikker og se det store udvalg af Edge by Hammel møbler. Vi sælger dem også online. Har du spørgsmål til møblerne, leveringen, rengøring og vedligeholdelse eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...