Sengegavle & sengerammer

Kvalitetssenge til rimelige priser hos Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Sengegavle & sengerammer

En sengegavl gør soveværelset flot og eksklusivt. Sengegavle giver bedre komfort og mere luksus. Står du og skal indrette soveværelset? Og mangler du en god og billig sengegavl 180 cm til at give rummet den helt rigtige stil? En sengegavl 180 cm i træ er både flot og funktionel og øger komforten. Sengegavle er praktiske, når man ønsker at sidde oprejst i sengen med fx en god film eller en bog. Du finder sengegavle til gode priser, og den sengegavl som passer til ethvert moderne soveværelse.

Gør sengen indbydende med en sengegavl

En flot sengegavl tilfører et eksklusivt udtryk til rummet, og sengegavle fås i et væld af farver, størrelser og materialer. Hos Danbo Møbler fører vi et spændende udvalg af sengegavle med forskellige mønstre. Fx sengegavl med stikninger, trensninger og sengegavle med asymmetri i stoffet, så du frit kan vælge det design i sengegavl, der passer til din seng og falder i din smag. En sengegavl gør hele soveværelset indbydende og tilfører indretningen i rummet et strejf af komfort og luksus, som kan medvirke til en god og behagelig nattesøvn. 

En sengegavl giver en god siddekomfort

Sid godt med en sengegavl som en rar og behagelig støtte i ryggen og få en god siddekomfort, som efterfølgende understøtter en god nats søvn. Der findes flere gode grunde til at montere fx en sengegavl i træ på sengen. En god sengegavl træ på 180 cm, skåner nemlig væggen mod slid. Sengegavlen er samtidig behagelig for ryggen at sidde mod, når man fx ser tv eller læser. Hos Danbo Møbler har vi et bredt udvalg af sengeudstyr og sengegavle til dit soveværelse. Find en ny sengegavl til soveværelset her på siden eller kig indenfor hos din lokale Danbo Møbler - vi står klar til at hjælpe dig! 

Gode tilbud på sengegavle

Undgå slitage på væggen med et praktisk og stilfuldt sengegærde. En sengegavl fuldender looket i soveværelset og gør værelset indbydende og lækkert. Med matchende puder og sengetæppe, kan du nemt pifte rummet op og skabe en hyggelig stemning og atmosfære. Gavlene findes både til ophæng på væggen, til montering på sengen eller som stående. Indret dit soveværelse med et hovedgærde og få et behageligt sengemiljø i den stil, du ønsker. Gavlen fungerer som et behageligt og praktisk ryglæn, som yder støtte og komfort til ryggen. Se vores udvalg og tilbud på gavlmodeller i enkelt eller eksklusivt design til attraktive priser.  

Sæt dit eget præg på dit soveværelse

Med en flot gavl kan hele sengen opgraderes og supplere hele boligindretningen, som får et blødt og personligt udtryk. Foruden at tilføre rummet stil og fremhæve sengen, giver gavlen et godt sengemiljø, som kan suppleres med flotte puder til ryggen, der fuldender sengen. Gavle kan bruges på de forskellige sengetyper og kan både sættes på boxmadrasser, kontinentalsenge og senge med elevation. 

Mangler du en gavl til din seng? Vi har et bredt udvalg af gavle med nakkestøtte. Derudover findes de i forskellige bredder, højder, og farver, så din nye gavl kan passe til din seng eller elevationseng.
 

Forhør dig i Danbo  eller se med her, om der er noget der falder i din smag

 

Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...