Indbygningsskabe

Værelser & garderober

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Indbygningsskabe

Et indbygningsskab giver dig optimal plads i dit soveværelse. Vores indbygningsskabe kan laves i et utal af muligheder, så det kommer til at passe perfekt ind i dit rum. Det kan være, at du i dit soveværelse har skråvægge og gerne vil udnytte pladsen med en garderobe. Her kan vores indbygningsskabe passe perfekt ind, og du på bedste vis får udnyttet pladsen til fulde. Du er selv med til at bestemme, hvordan dit indbygningsskab skal se ud, der er et utal af kombinationer af vores indbygningsskabe, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan dit kommende indbygningsskab skal se ud.
Skabet passer ind i alle rum i hjemmet, og du kan designe det, ligesom du vil. Du kan enten vælge, at skabet skal være så diskret som muligt, hvis du eksempelvis vælger at installere det i din stue, hvor du med et utal af farvekombinationer kan vælge, hvordan dine låger på skabet skal se ud.
 

Indbygningsskab - find det hos Danbo Møbler

Foruden skabets design og udseende har du også et stort udvalg af interiør til dit indbygningsskab. Du kan selv bestemme, hvad skabet skal indeholde, alt efter hvilken funktion, dit skab skal have. Skal indbygningsskabet være inde i dit sove værelse, kan det være en god idé at have skuffer, hylder og en bøjlestang til at hænge jakker og skjorter på. I stuen kan det være, at du primært kun vil have hylder og skuffer til at opbevare bøger, brætspil og due.   
Du er velkommen til at komme ned i en af vores butikker og få en demonstration af skabet. Du kan også på vores hjemmeside selv designe dit skab. Her kan du finde ud af, hvilken løsning der er den bedste for dig.  Når du køber indbygningsskabe fra Danbo Møbler bliver de leveret til din adresse, hvor efter du selv skal samle det.    
 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...