Køkkenborde

Stort udvalg i moderne borde

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Køkkenborde

Stort og lille spisebord til køkkenet

Søger du et lille spisebord? Vi har et bredt udvalg af borde til køkkenet i alle størrelser, materialer og nuancer. Vi kan tilbyde et lækkert bord i hvidlakeret eller oliebehandlet træ, et moderne bord i laminat eller noget helt fjerde. Nå du finder et lille spisebord i vores udvalg, så er du garanteret god service og høj kvalitet. Alle vores mærker er indbegrebet af kvalitet ofte med dansk design og håndværk. Vi har borde i flere forme af både firkantet og runde. Se vores udvalg, når du vælger den lokale butik.
 

Det perfekte spisebord

Bor man i en lille lejlighed eller skal der være et lille spisebord ude i køkkenet til den travle hverdag, så finder du dit bord her. Vores brede udvalg byder på lidt af hvert. Et spisebord har ofte mange flere funktioner end kun aftensmaden. Her kan lektier blive lavet, hjemmearbejdsdagen foregå og aftenerne blive lange med venner på besøg. Derfor skal man finde det helt perfekte spisebord, når man køber nyt. Du kan se vores udvalg her på siden eller i vores butikker. Er du i tvivl om et produkt, så tøv ikke med at kontakte os. 

Et stort udvalg

Et spisebord er ofte familiens samlingspunkt og derfor er der forskellige personlige krav til bordet. Et lille spisebord findes også med muligheden for at gøre det stort når gæsterne er mange. Derved er man ikke begrænset af bordets størrelse. Mulighederne er mange og du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi leverer altid høj kvalitet og moderne designs, med muligheder for enhver smag og indretning. Snak med en af vores medarbejdere for rådgivning og borde og vedligeholdelse. 

Borde til ethvert behov

Det er populært hos mange at købe et rundt bord, da der er plads til varierende antal gæster og stole. Ved et rundt bord er det ofte nemmere at klemme en ekstra stol ind. Derudover skaber det mulighed for fælles samtaler, hvor ingen sidder for bordenden eller langt væk. Et lille rundt bord er den optimale løsning for mange familier og du kan se vores udvalg her på siden.
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...