Lagner

Kvalitetssenge til rimelige priser hos Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Lagner

Har du købt ny seng eller topmadras, så kom forbi Danbo Møbler og se vores udvalg af lagner og rullemadrasser. Alle er af høj kvalitet og er enten facon eller formsyet, så de passer til din madras eller topmadras. Vi har flere forskellige størrelser og farver, så det passer perfekt ind til dit soveværelse. Fælles for alle vores lagnerne er, at de er af høj kvalitet. Det kan blandt andet ses, hvis der kigges på trådtallet. Trådtallet er målt pr kvadrat tomme og jo højere trådtallet er, jo bedre er kvaliteten. Et lagen med et højt trådtal gør også, at et lagen har øget komfort, da det føles blødere og har nemmere ved at lede fugt væk, så det hele tiden føles tørt og lækkert. Derudover vil du også opleve, at lagnet tørrer hurtigere ved vask.
 

Lagner skal købes hos Danbo Møbler

Alle vores lagner og rullemadrasser kommer fra CPHLIVING, og du er derfor altid sikret en høj kvalitet. De udvælger altid nøje deres stoffer, så du er sikret et lagen der er lækkert og komfortabel mod din krop. Deres lagner er med et trådtal på 200 pr kvadrat tomme, hvor andre lagner typisk har et trådtal på omkring 120-150. Du kan hos os både få et lagen, der basser til din spring- eller boxmadras eller til din topmadras.
Hvis du har købt ny madras eller topmadras, er det en god idé at købe en rullemadras. Rullemadrasser beskytter din madras mod fugt og andre kropsvæsker, som gør, at din seng vil holde i længere tid. Derudover undgår du kedelige pletter på din madras. Udover at en rullemadras beskytter og forlænger madrassens holdbarhed, er den også god for hygiejnen, da den blandt andet fanger bakterier og husstøvmider. Derfor anbefaler vi altid rullemadrasser ved køb af ny madras.   
 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...