Atom Furniture

Kvalitetsmøbler fra førende mærker | Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Atom Furniture

Find din nye Atom reol her

Atom Furniture skaber designreoler gennemtænkt ned til hver detalje og funktion. Designet er skabt af designerduoen Frimann & Veje.
 

Skandinavisk inspirerede reoler fra Atom 

Inspirationen til reolsystemerne er hentet fra den skandinaviske sommers lyse nætter kombineret med stolte håndværkstraditioner. Et Atom reolsystem giver dig mulighed for at indrette dit hjem, som du selv ønsker det - i skuffer, skabe eller eksponere, det, du holder af på hylder og gennem glasset oplyste ruder.
 

Smukke og tidsløse reoler

Resultatet bliver en smuk og tidsløs reol, som tager imod dig og dine gæster med sit lyse og venlige skandinaviske udtryk. Skabt efter stærke håndværkstraditioner og med høje kvalitetskrav til valg af træfinér, der skaber ro, harmoni og personlighed i rummet.

Atom Duo med skænk og overreol er modulbaseret og har et hav af muligheder for at sætte sit eget præg på møblerne. Møblerne er produceret af kvalitetsmaterialer af finér og massivt træ og fås til en god pris. Atom overreol fås med indbygget LED lys i ege- eller bøgetræ og med glaslåger og glashylder.

Underskabene fås også som vægophæng. Du kan med det gennemtænkte og fleksible system selv skræddersy en løsning, så møblerne passer præcis til din stil og bolig. Fx kan du vælge mellem forskellige låger, skuffer, hylder, ben og greb, som findes i forskellige materialer og udformninger.

Vi har ofte Atom reol tilbud her på siden, fx Atom Zign eller Duo i skænk og vitrinereol til gode priser. Vitrinereolerne med glaslåger er en både funktionel og dekorativ opbevaringsmulighed af glas og porcelæn.
   
Er du på udkig efter møbler af høj kvalitet på udsalg, finder du ofte gode Atom reol tilbud her i shoppen, hvis du er på udkig efter et reolsystem eller fx en Atom skænk med overreol. 
 

Find din nye Atom reol i din nærmeste Danbo butik eller online i en af vores webshops

TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se hvilke træsorter atom producere i.

TRYK HER, for at se atom prisliste & inspirationsbrochure.
                                                                                                                                               
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...