Better Bed Comfort

Filter
Undermenu
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Better Bed Comfort

  
BBC Better Bed Comfort blev etableret i 1973 af Kurt Olsen og er i dag en virksomhed med stolte traditioner. Familie firmaet inkluderer i dag den nye generation, som består af sønnen Dan Due Olsen, der er direktør og står klar til at videreføre BBC.
  
De første mange madrasser, der blev produceret, var skummadrasser, som var den mest brugte madrastype dengang. Siden da er der sket meget inden for udviklingen og fremstillingen af madrasser og komplette senge systemer.
 
Komfortniveauet i madrasserne er forbedret væsentligt gennem årene. I dag anvendes Intelligent Pocket Fjedre System i alle vores Xcellent madrasser.
 
Som moderne virksomhed investeres løbende i nye maskiner. I 2007 blev der monteret en ny maskine til limning af madrasser, hvilket har revolutioneret vores måde at samle madrasserne på.


Design-filosofi
 
Søvn er essentiel for vores sundhed og velvære!
 
Derfor lægger vi alle vores kræfter i at lave det bedst mulige produkt, som giver dig den optimale soveoplevelse. Der udvikles løbende nye idéer, men kravet om et højt kvalitets niveau vejer altid tungest, når nye modeller lanceres.
 
Nordisk design er kendetegnet ved enkelhed og rene linjer. Xcellent er et resultat af dette, og vi har kræset for æstetikken uden at gå på kompromis med funktionaliteten, se f.eks. de flotte Xcellent elevationssenge her.
 
Alle Xcellent senge er designet og produceret i Danmark. Hver enkelt proces i fremstillingen af en Xcellent seng bliver udført med største omhu, og det er din garanti for, at kvaliteten er i top.TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se den populære Xcellent elevationssenge serie.
                                                                                                                                    
 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...