Bundgaard Møbler

Filter
Undermenu
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Bundgaard MøblerKLASSISK HÅNDVÆRK MED MODERNE TANKER
 
Lange rå egeplanker, kirsebær og lys bøg.
Når du besøger vores værksted, vil du få fornemmelsen af klassisk håndværk. Duften af træspåner og mennesker, som stadig føler stor glæde ved at lade hånden glide over et nypudset stykke træ – som senere bliver til armlænet i din nye sofa.
 
Vi sætter en stor ære i at udforme hver lille del af dit møbel i en meget høj kvalitet. Derfor laver vi stort set alt fra bunden. Når din sofa kommer med fragtmanden, har den været igennem en lang proces. Fra de rå planker gennem udskæring, formning og finish, til det ankommer som det behagelige og tidløse møbel, som du skal nyde i mange år. Og vi går ikke på kompromis. Alle møbler bliver tjekket og godkendt af Jørgen Bundgård, inden de forlader værkstedet.
 
Når vi har valgt at producere hver lille del, så er det ikke kun kvaliteten, vi tænker på. Arbejdsgangen giver os en stor fleksibilitet, som kommer dig til gode som kunde. Vi skal ikke vente på underleverandører, men kan levere dit nye møbel på kun 8-14 dage. I nøjagtig den kombination af farver, materialer og tilpasning, som du har ønsket.
Den hurtige omstilling i vores produktion betyder også, at vi har en meget høj udnyttelse af vores materialer. Til glæde for miljøet og med til at give dig en konkurrencedygtig pris.
 
Der er konstant nye modeller under udvikling i værkstedet, og vi er stolte af at kunne præsentere tidløse designs, som er vores helt egne. Vi gør tingene i fællesskab og bidrager hver især med ideer - fra nytækning i samlinger til møblets samlede visuelle udtryk.
Denne proces gør, at designet bevarer forbindelsen til håndværket, og at vi samtidig kan tilbyde nye serier, som er moderne i udtryk og funktionalitet.
 
Vi holder til i Hammershøj tæt på Viborg.
Det 900 kvadratmeter store værksted indeholder alt i snedker-maskineri.
Vi har særskilte sprøjtekabiner til både bejds, lak og limning.
Polstring og betræk laves af vores dygtige møbelpolstrere og syersker.


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se billeder af den populærer albo model.
                                                                                                   


 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...