Findahl Møbelfabrik

Kvalitetsmøbler fra førende mærker | Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Findahl Møbelfabrik

Find din nye Findahl spisestol her 

Køber du en Findahl-stol, køber du et lille stykke dansk møbelhistorie. ”Made in Denmark” *

Findahl - stole i dansk kvalitet 

Overvejer du at købe en ny spisestol? Så skal du give dig selv muligheden for at prøve en spisestol fra Findahls møbelfabrik. Deres sortiment spænder bredt, og du er sikker på at finde en stol fra Findahl, der falder i din smag, og som passer til dit spisebord i hjemmet. Når du køber en stol fra Findahls møbelfabrik, er du også sikret en stol, der er lavet af bæredygtigt materiale, og hvor stolene er lavet i Danmark. Prisen for en stol ligger på et niveau, hvor de fleste kan være med, og du får samtidig en stol, som er holdbar, og som man ikke kan blive træt af at se på med deres design. Kom gerne ned i en af vores butikker, og se vores spændende udvalg fra Findahls møbelfabrik – det vil du ikke fortryde. 

Findahls Møbelfabrik blev grundlagt den 28. januar 1946

I 1952 begyndte vi at producere dele til polstremøbel produktion.
 

Populære Findahl stole siden 1960'erne

I 1962 lancerede vi vores berømte stol kaldet Mosbøl, som i en årrække var et megahit. Mosbøl er solgt i mere end en million eksemplarer. Siden hen har både maskinerne og menneskerne bag Findahls udviklet sig. Findahls har skiftet hænder, men er blevet i familien. Orla Findahl har stået i spidsen for kvalitet og fornyelse siden 1980.

 
I 2010 brændte det meste af fabrikken ned, men er siden hen blevet reetableret. I dag fremstår Findahls som en moderne produktionsvirksomhed, hvor fokus på medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø går hånd i hånd med en ansvarlighed for vores fælles miljø.
 

Findahls Møbelfabrik har produceret danske kvalitets møbler i 68 år. Vores mål er dansk design og dansk produktion i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Hos Findahls, har vi aldrig glemt dette kvalitetsbegreb."
 

TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se en overskuelig oversigt over alle Findahl's stole modeller.                                                                                                   
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...