Haslev

Filter
Undermenu
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Haslev

MØBLER I ELEGANT DESIGN OG DANSK KVALITET
 
Haslev Møbelsnedkeri A/S har produceret kvalitetsmøbler i massivt træ gennem mere end 60 år.
 
Anvendelse af træ til møbler, har lange og solide traditioner i Danmark; traditioner som er baseret på design og solide håndværksmæssige færdigheder. Kun den bedste del af træet anvendes i vores produktion.
 
Til trods for anvendelse af moderne teknik, sørger vores erfarne møbelsnedkere for at bevare det traditionelle håndværk, under forarbejdningen af træet.
 
Træets smukke struktur og naturlige egenskaber, bevares gennem hele produktionsprocessen. Træ er et smukt og levende materiale. Med den rette vedligeholdelse bevarer dine træmøbler sin glød og gode egenskaber i mange år. Faktisk bliver møblerne smukkere med årene.
 

HASLEV møbler - når kun det bedste er godt nok

Når møblerne forlader Haslev møbelfabrik, er det altid kun det bedste træ, der er blevet brugt til deres møbler. Om du vil have et nyt spisebord eller sofabord, bør du kigge efter Haslev møbler. Kvaliteten af deres sofaborde og spiseborde er i topform. Udover at design og funktionalitet skinner igennem deres udtryk, så er det også af en høj kvalitet. Deres borde er slidstærke, som vil holde mange år frem – det samme er gældende for deres design. Deres Sleipner spisebord er bare et eksempel på et af deres borde, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd. Bordet passer ind til enhver spisestue, og det kan rumme de fleste selskaber, da bordet fås med udtræk og kan derfor tilpasses selskabet, der kommer til middag. Du kan se vores udvalg af Haslev møbler i en af vores butikker.
TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se producentens smukke kakkel sofabordsserie.
                                                                                                                   

 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...