Himolla

Filter
Undermenu
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Himolla

Find din nye Himolla stol her hos Danbo Møbler

Kvalitet made in Bavarid” er det tilsagn, mærket Himolla giver sine kunder. Det er et tilsagn, der har gjort et lille bayersk familieforetagende til en af Europas største producenter af polstrede møbler. Mere end 500 forskellige modeller med utallige variationsmuligheder, udgør til sammen det enestående sortiment fra Himolla. Hos Danbo Møbler tilbyder vi et bredt udvalg af Himolla stole i forskellige designs og materialer.
 
 

Høj komfort i flot design

Form follows function” er et gammelt design-valgsprog, som hos Himolla er mere aktuelt end nogensinde. For Himolla udgør møblernes funktion den basis, som alt andet bygger på. Himolla ønsker at integrere innovativ komfort-teknologi i møbelkollektionernes æstetiske udtryk. Det sikrer dig som kunde en ergonomisk siddekomfort i topklasse, kombineret med et formskønt design – en kombination af uvurderlig betydning for en harmonisk boligindretning.
 

Himolla hjælper dig op på benene


Med en hvilestol fra Himolla, er du garanteret en stol i høj kvalitet. Deres hvilestole er udover at være en lænestol i topkvalitet også yderst funktionel for dig, der kan have svært ved at rejse sig fra sin sofa eller lænestol, med Himolla møbler kan du nemlig få en lænestol, der hjælper dig på benene, når du skal op at stå. Af deres løftestole kan der blandt andet nævnes Himolla 9771 26Y, der med komfort i højsæde har indbygget to motorer, der gør, at du kan styre stolen adskilt. Stolen fås i både stof og læder. 

 

Design din egen Himolla stol

Kan du ikke finde præcis den stol, du drømmer om i Himolla sortimentet? Så giver Himolla dig mulighed for selv at agere designer af din stol. De tilbyder 800 forskellige stoffer og 100 forskellige lædertyper med forskellige farver og mønstre, som du selv kan sammensætte efter dine ønsker. Himolla har i dag ansat omkring 1000 medarbejdere, der beskæftiger sig med at opfylde kundernes individuelle ønsker.
 

Køb en Himolla stol hos Danbo Møbler

Vi er hos Danbo Møbler stolte over, at vi kan tilbyde vores kunder stole fra mærket Himolla. Hvis du køber en Himolla stol er du sikret en luksus stol med en fantastisk komfort. Besøg din lokale Danbo Møbler og lad vores medarbejdere præsentere dig for vores udvalg af Himolla stole, eller bestil en stol via vores webshop med levering på din adresse eller i den nærmeste butik.  


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se producentens imponerende fremstillingsprocess af møbler.                                                                                                                      

 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...