Jensen Senge

Kvalitetsmøbler fra førende mærker | Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Jensen Senge

Historie

Jensen Møbler blev etableret 14. februar 1947. De første seks madrasser, der blev produceret, var sammensat af hestehår og bomuldsvat. Siden da er der naturligvis meget, der har ændret sig. Men en vigtig komponent lever videre, nemlig den stærkt udtalte filosofi om at det skal både ses og føles, at det er en ægte Jensen madras.
 
Jensen er i dag en af Skandinaviens ledende madrasproducenter. I Svelvik, ved Oslofjordens bred, producerer vi over 150.000 madrasser om året. Der findes en følelse af stolthed og kundskab, som ingen maskine i verden kan erstatte. Dette er også den naturlige årsag til, at navnet Jensen er blevet et begreb både inden- og udenfor de nordiske grænser.
 

Jensen's Filosofi

Sengen skal være meget mere end bare et sted, du sover. Sengen er en del af din livsstil. Vor udviklingsafdeling arbejder kontinuerlig med innovative løsninger for hvordan sengen og soveværelset skal bruges. Mange af branchens mest innovative produkter har båret Jensens signatur.
 
Vi værner om vort skandinaviske design. Med natur inspirerede materialer, trendige tekstiler og et tidløst formsprog, har vi mere end en gang bevist at en Jensen seng er god at hvile øjnene på. At Jensen er belønnet med det Norske Designråds pris for fremragende design to gange er en bekræftelse på vor filosofi.


Stort udvalg af senge fra Jensen

Vi er hos Danbo Møbler stolte forhandlere af senge fra Jensen. Med en seng fra Jensen er du altid sikret høj kvalitet, der vil give dig en god søvn. Du kan blandt andet købe den populære Jensen Ambassadør Dream, som blev introduceret i 1996 og har lige været en del af Jensens sortiment. Den er løbende blev opdateret, så du får den optimale oplevelse. Sengen giver dig maksimal komfort, og der er lagt et fjedresystem ind, som giver dine skuldre en god komfort. Derudover har sengen også en indbygget lændestøtte.
 

Danbo Møbler forhandler Jensen senge


Hos Danbo Møbler er vi forhandler af senge fra Jensen. Vi har et stort sortiment af deres senge, og du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker og se vores udvalg. Vi har altid et godt tilbud på en Jensen seng, så kom forbi en af vores forhandlere og prøv en Jensen seng.   


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se en spændende beskrivelse af den korrekte liggestilling.                                                                                                                         

 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...