Klim Furniture

Kvalitetsmøbler fra førende mærker | Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Klim Furniture


Klim Møbelfabrik har rødder i møbelbranchen helt tilbage til 1930, og råder over en meget stor erfaring inden for både produktudvikling og fabrikation af plademøbler forarbejdet i ædle træsorter. Reolsystemer, vitriner og skænke i et moderne og tidløst design er Klim Reolens varemærke. Møblerne bliver produceret helt fra bunden på fabrikken i Klim ved Fjerritslev, hvor processen nøje følges og udvikles, så kvalitet og design lever op til den højeste standard på markedet.

Klim Furniture er en anerkendt dansk møbelvirksomhed, som er kendt for deres reoler og reolsystemer, der passer ind i et hvert rum i hjemmet. Virksomheden strækker sig helt tilbage til 1929, og de er derfor en solid spiller på det danske møbelmarked med deres store erfaring. Med Klim Furniture er du sikret en reol i topklasse, hvor design og funktionalitet smelter sammen.
 

Klim Furniture – reoler til enhver smag

Du kan være sikker på, at du altid kan finde en Klim Furniture reol, der falder i din smag. Reolerne fås i alle størrelser og i mange udtryk, der gør mærket alsidigt. Deres reoler leveres i forskellige størrelser med forskellige dybder. Du kan blandt andet købe deres Klim reol Opst 2018, som er en eksklusiv reol, der med garanti vil passe ind i dit hjem. Reolen fås i flere overflader, og du kan selv bestemme størrelsen på reolen, den kan derudover også vælges i forskellige dybder. Kom ind i en af vores mange butikker og se vores store udvalg af møbler fra Klim Furniture og se de mange muligheder.

Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...