Lama

Kvalitetsmøbler fra førende mærker | Danbo Møbler

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Lama

Lama Senge tilbud

Hos Danbo Møbler finder du Lama senge, elevationssenge og kontinentalsenge, der den dag i dag fortsat designes og produceres i Danmark. Lama har udviklet og produceret senge gennem mere end 80 år og tilbyder et komplet sengeprogram. Den danske sengeproducent er kendt for kvalitet og godt håndværk. Her på siden finder du vores udvalg af Lama senge og gode tilbud.

Lama elevationssenge

Med en Lama elevationsseng får du ekstra god liggekomfort og er sikret en god søvn om natten. Du har rig mulighed for at indstille sengen, så den er komfortabel og behagelig, og madrasserne fås i forskellige varianter. Vores elevationssenge kommer med trådløs betjening og madrasser i medium eller fast hårdhed. Dermed kan du nemt finde gode og behagelige Lama kontinentalsenge, der passer til dit behov.

Køb din nye Lama kontinentalseng hos Danbo Møbler

Hvis du er på udkig efter en god kvalitetsseng, så har vi hos Danbo Møbler flere modeller og størrelser til ethvert behov. Lama har et komplet program med gavltilbehør og senge i forskellige farver, materialer, møbelstof, ben og sokler til sengene. Du kan derfor nemt sammensætte en soveløsning, der passer ind i din boligindretning, og som falder i din smag.

Dansk kvalitetshåndværk siden 1939

Dansk håndværk og unik støtte og komfort er elementer, der er i fokus hos Lama. Møbelproducenten blev grundlagt i 1930’erne og har gennem generationer været banebrydende på markedet for madrasser og senge. Lama producerer senge i tre serier; First, Family og Premium, der har henholdsvis klassisk, fleksibel og skræddersyet komfort som kendetegn. Madrasserne er blevet produceret på egen fabrik i Hurup Thy siden 1977.

Afprøv madrassen i vores butik

Kig forbi og afprøv vores Lama seng i butikken. Sengen har mange muligheder for individuel tilpasning. Vores faguddannede medarbejdere har stor viden inden for senge og boligudstyr. Hos Danbo Møbler står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får den helt rigtige seng, der matcher dit søvnbehov og dine ønsker. 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...