Altid markedets bedste priser
O.P Møbler model 107 3 pers. sofa
Klassisk dansk sofasæt fra O.P møbler. Sofaer er med bøgestel og betrukket med et kraftigt uldstof. Sofaer er af udsøgt kvalitet og har en lang levetid.
13.432,00
O.P Møbler Relax lænestol
Klassisk dansk lænestol fra O.P møbler. Stolen er betrukket med et kraftigt uldstof. Stolen er af udsøgt kvalitet og har en lang levetid.
13.823,00
O.P Møbler model Nova 3 + 2 sofasæt
Klassisk dansk sofasæt fra O.P møbler. Sofaerne er betrukket med et kraftigt uldstof. Sofaerne er af udsøgt kvalitet og har en lang levetid.
28.842,00
O.P Møbler model 197 3 + 2 sofasæt
Klassisk dansk sofasæt fra O.P møbler. Sofaerne er betrukket med et kraftigt uldstof. Sofaerne er af udsøgt kvalitet og har en lang levetid.
30.084,00

O.P Møbler

O.P. Møbler A/S er en familieejet polstermøbelfabrik, som blev grundlagt i Nykøbing Mors i 1985 og har gjort komfort, håndværk og kvalitet til sit varemærke.
 
Møblerne er helt igennem produceret efter håndværksmæssigt korrekte metoder, hvor kvaliteten og forarbejdningen er i højsædet. Hertil kommer, at der stilles strenge kvalitetskrav til underleverandører med hensyn til levering af råvarer m.v.
 
De faglærte medarbejdere, som har mange års erfaring, er ansvarlige for hvert produkt, de fremstiller. Værkføreren samler og kontrollerer hvert enkelt stykke møbel inden emballering og afsendelse.
 
Alle ordrer er påført et kvalitetscertifikat, som med værkførerens personlige underskrift er garanti for et kvalitetsmæssigt udført produkt.
 
I menuen til venstre viser vi det omfattende program, som er inddelt i 4 koncepter efter typer og stilarter. Desuden et udvalg af hvilestole, der er tilpasset forskellige sofagrupper.
 
Fælles for alle modeller er:
 
  • Fagmæssig opbygning fra inderst til yderst.
  • Håndværksmæssig forarbejdning af høj kvalitet.
  • Der er kælet for detaljerne overalt.
  • Kontrol og eftersyn af hvert stk. møbel før emballering og forsendelse.
 
BEMÆRK: Mange muligheder for individuelle tilpasninger efter ønske og behov.


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se  spændede indslag i  TV MidtVest om O.P møbler i programserien "Fast arbejde".

TRYK HER, for at se en oversigt om produktions metoderne.