Skovby

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Skovby

Start udvalg af Skovby møbler, spiseborde, stole m.m.

Skovby Møbelfabrik blev grundlagt i 1933 af møbelsnedker Thorvald Rasmussen. Han skabte med vision, knofedt og faglig stolthed et fundament for bæredygtigt, funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og sønnesønnerne Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd og som i dag er kendt i folkemunde som Skovby møbler.

Skovby Spisebord #38 med stole
 

Fra snedker specialopgaver til komplette spisestuer 

Snedkeriets tidlige specialopgaver udviklede sig hurtigt til komplette spisestuer og i løbet af knap 20 år blev Skovby møbler produceret i serier. Udviklingen førte hurtigt til opbygning af et internationalt forhandlernetværk. En sund organisk vækst med fortsat fokus på gamle håndværks-traditioner, naturlige materialer og en forretningsmodel, der tager hånd om og forpligter sig i forhold til medarbejdere og miljø.
 

Skovby spisebordsstol

Høj kvalitet og god siddekomfort kendetegner den danske møbelproducent, der designer flotte og funktionelle møbler til bl.a. spisestuen. Skovby Møbelfabrik har designet innovative møbler i solidt håndværk siden 1933 med fleksibilitet, bæredygtighed og holdbarhed som pejlemærker. Møblerne er udviklet med lige dele vægt på design og funktionalitet, som giver glæde og komfort i mange år frem. Du finder et bredt udvalg af både Skovby spiseborde og Skovby spisebordsstole i vores sortiment og i forskellige materialer. Enkelte Skovby spisebord stole fås med både læderbetræk og stofbetræk og i træsorter som eg, bøg, valnød, kirsebær eller wengétræ. Stolene til spisebordet findes også i børstet stål og med armlæn. 

Mere end 3 snedker-generationer hos Skovby Møbler

Livsnerven i Skovby Møbler, og en passion fælles for de tre snedker-generationer, er funktion. Møbelvirksomheden er i dag verdenskendt for en særlig evne til at kombinere design og funktionalitet. Den gennemgående og direkte årsag til Skovbys succes er evnen til at skabe design, der kombinerer et stærkt æstetisk udtryk med innovativ funktion. Preben og Jørgen Rasmussen leder i dag Skovby Møbler som en international og højteknologisk virksomhed med et positivt miljøaftryk.

 
 

Skovby – møbler med fokus på detaljen

Skovby er et alsidigt møbelmærke, der laver møbler til mange af husets rum. De laver alt fra Skovby spiseborde til skænke til stole. Med deres store møbeludvalg behøves du ikke at skulle lede efter andre mærker for at finde det, der passer til møblet, du har købt. Køber du eksempelvis et Skovby spisebord, kan du også købe en spisebordsstol, der passer til det bord. Udover deres høje kvalitet har Skovbo også sans for detaljen og det funktionelle. Du kan blandt andet købe Skovby SM 101, som er et spisebord/multifunktionsbord, som kan give dig god plads i spisekøkkenet eller stuen, da bordet har et stort opbevaringsrum. Bordets to bordplader kan også klappes sammen, når I ikke er så mange, der skal spise. Skovby laver også skænke i mange størrelser, der optimerer pladsen. Med en Skovby skænk får du det nordiske design samt funktionalitet i topklasse.     

Dansk ejet møbelfabrik og design

Skovby Møbelfabrik er også i fremtiden et dansk ejet familieforetagende, baseret på dansk design og kompromisløst håndværk.

Læs mere om Skovby Møbler her: 


                                                                                                                                          Skovby Møbler Logo
 
Find Skovby Møbler her på Danbo.dk eller i din nærmeste butik!

Skovby stol

Skovby stole


 

Et møbel til alle hjem

Et møbel fra Skovby er et designmøbel, der ikke går af mode. Hvis du køber et Skovby Møbel, kan du altså have glæde af det mange år endnu. Kvaliteten vil heller ikke skuffe, og træmøblers patina bliver ofte kun endnu smukkere med årene. Et møbelsæt af Skovby spisebord og Skovby stole kan passe ind i ethvert hjem. De smukke detaljer og solide håndværk samt træets flotte kvalitet bidrager til indretningen i alle rum.

Med et møbel fra Skovby kan du stolt invitere familie og venner på middag. Med bæredygtigheden for øje, kan du også med god samvittighed købe flere møbler fra Skovby til dit hjem. Deres brede sortiment byder på produkter til alle rum og funktioner. Deres produkter indebærer forskellige materialer i både træ og andet, såsom læderstole, trækommoder og glasborde. Både den store og lille familie kan finde deres næste møbler her, uanset om det er store eller små hjem. Der er møbler til stuen, soveværelset, entreen og hvor I ellers mangler stole, kommoder, borde og andre møbler i kvalitet. Du kan finde dit næste møbel her på siden eller besøge en af vores mange forhandlere rundt i Danmark. Vi hjælper gerne og besvarer eventuelle spørgsmål.
 

Skovby spiseborde i kvalitet

Det er vigtigt med et godt spisebord i kvalitet, der efterlever hele familiens behov og funktioner. Behovet ved forskellige spiseborde varierer efter størrelsen på jeres hjem, størrelsen på familien og ikke mindst jeres indretning og præferencer. Skovby spisebordet SM 24 er et smukt og elegant spisebord i wengébejdset egetræ og hvidt laminat. Det kan nemt udvides med helt op til seks tillægsplader, der skaber nemme muligheder og kan justeres efter behov. Dermed kan bordet egne sig til alt fra 2 til 20 personer. Det smukke design og fine kvalitet gør det til et attraktivt bord, både når det er trukket ud eller samlet. 

Skovby bordet SM 74 er et spisebord i massiv bøg eller eg. Det fremstår smukt og elegant og forhandles både i modellen af lak, sæbebehandlet eller hvidolieret træ. Det passer perfekt ind i det mindre rum, hvor det ikke fylder det store, men nemt kan foldes ud til næsten dobbelt størrelse med de to tillægsplader. Bordet findes i flere træsorter og kan forhandles i både butikkerne eller online. 

Bordene kan suppleres med Skovby skænke til opbevaring og afsætning. 
 

Vedligeholdelse og rengøring

Alle Skovby møbler er produceret i bedste kvalitet. De rene og smukke overflader er nemme at vedligeholde. En tør klud kan klare det værste støv og smuds. Ved genstridige pletter kan en lunken, fugtig klud bruges. Derfor er Skovby også et populært valg i de travle familier, der både ønsker funktionalitet og design i hjemmet.
 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...