Ekornes Stressless stole, lænestole og sofaer

Filter
Undermenu
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Ekornes Stressless stole, lænestole og sofaer

Ekornes er Nordens største møbelfabrikant og er producenten bag de populære og luksuriøse Ekornes Stressless sofaer, stole og lænestole. Møblerne er kendetegnet ved sublim siddekomfort, høj kvalitet og elegant design. Vil du forkæles med en Stressless sofa eller stol? Så tag et kig på vores udvalg her på siden og se alle de gode Stressless tilbud.

Stressless lænestole til afslapning og ro

Elementer fra naturen kan medvirke til at skabe en rar, harmonisk og afslappende atmosfære i rummet. Komfortable møbler, som indbyder til ro og afslapning, kan medvirke til et rart og stressfrit hjem. En Stressless lænestol bringer naturen ind i hjemmet og gør det til en behagelig fornøjelse at tilbringe tiden i, om det er til afslapning eller hvile. Farverne er varme, og materialerne naturlige og skabt med fine trædetaljer. 

Læn dig tilbage og lad op i sofa eller stol

Med et bredt udvalg af stuemøbler fra Danbo Møbler kan du nemt sætte dit eget præg på din bolig og vælge et møbel, der falder i din smag og passer ind i din boligindretning. Med en Stressless stol får du fuld støtte til ryg og nakke, så du sidder behageligt og opnår maksimal komfort til hele kroppen i enhver position. Forkæl dig selv og nyd tiden i et forrygende godt møbel som Stressless lænestole, der er skabt med fokus på funktionalitet og i et klassisk møbeldesign. 

Nyd naturen inden døre

Med base i den norske by Sykkylven, som er omkranset af fjorde, fjelde og bjerge, opstod møbelfirmaet Ekornes. Stressless blev grundlagt i 1934 af Jens Ekornes, som ønskede at skabe møbler, der former sig efter kroppen, så man opnår den mest optimale siddekomfort. Viden inden for ergonomi og ny teknologi kombineret med innovativt design har været med til at forme Ekornes møblerne gennem tiden. Sykkylven har med sin fredfyldte natur som omdrejningspunkt gennem generationer været centrum for norsk møbelproduktion. 

Stærke Stressless tilbud

Er du på udkig efter et godt tilbud på gode, ergonomiske møbler i enkelt, strømlinet og funktionelt design, så kan du finde det hos Danbo Møbler. Se vores udvalg af Stressless stole og sofaer på tilbud her på siden. Vi tilbyder flotte og behagelige stuemøbler og Stressless sofaer til konkurrencedygtige priser og med fri levering ved køb over 5.000 kr. Har du spørgsmål til vores møbler, en sofa eller lignende, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller en af vores butikker.

Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...