Altid markedets bedste priser
Jive lænestol med indbygget fodskammel
Smart og lækker hvilestol i læder.
TILBUD: 7.499,00

Topline

Profil

 
TOP-LINE A/S blev grundlagt i 1986 med produktion af polstermøbler i Danmark og salg til det skandinaviske marked. Beslutningen om at outsource dele af produktionen til Polen blev taget i 1996. I et joint venture samarbejde indviedes en nybygget fabrik i år 2000, som siden er udbygget således at man i dag råder over ca. 14.000 m2 produktionsareal. Det polske selskab er i dag 100% ejet af TOP-LINE A/S i Danmark og fungerer udelukkende som produktionsplatform.
 
På koncernbasis er der p.t. ansat ca. 300 medarbejdere. Udvikling og salg foregår fra Danmark og der eksporteres i dag til mange lande.
 
Sortimentet spænder over et bredt program af sofaer, byggesystemer, sovesofaer og stole i såvel stof som læder.
 
Hos Danbo møbler er især de danske klassikere repræsenteret, med nydelige sofaer med et stilrent klassisk design. Sofaerne har samtidig en super komfort og fokus på den rette siddeposition. Ofte findes der en stor fleksibilitet i serien, hvor man har mulighed for at vælge forskellige stofvarianter, fra det lækre ulddessin til det smarte kunststof. Stellene på sofaernne findes ofte i flere trævarianter.


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se den populærer klassiske linje fra Top-line.