Vesterby

Filter
Undermenu
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Vesterby

Vesterby Design Møbler, spiseborde og stole

Vesterby Træteknik har rødder tilbage i 1963 med skiftende fokus på mange områder inden for træindustrien herunder møbel- og køkkenindustrien samt brandhæmmende materialer til byggeri - og værftsindustrien. Senest er produktpaletten udvidet med egenproduktion af en bred vifte af kvalitetsmøbler.

Vesterby Designmøbler

Design Møbler har sin opstart i foråret 1997, og har siden da fået flere store møbelkæder på kundelisten. Produktionen koncentreres omkring brugsmøbler i et kvalitetsniveau i den høje ende. Det primære produktionsortiment består af stuemøbler, nærmere betegnet spiseborde, sofaborde og tilhørende småborde m.m.

Fabrikken selv:

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, hverken i materialevalg eller i detaljer. Eksempelvis er bordbenene fræset op i bordpladen, så de sidder ekstra solidt. Sådan kan du altid kende et VESTERBY bord.

Design der giver glæde hver dag

Det stramme design og de gode materialer giver dig glæde hver dag.

Vores stærke og flotte stole passer perfekt til vores borde. Lav et mix i kontrastfarver til bordet eller få præcis den samme farve i praktisk laminat. Stolen fås også med armlæn.
 
Vi engagerer os i kundernes produktudvikling og individuelle ønsker for at opnå et stærkt samarbejde med tilfredshed hos begge parter.


TRYK HER, for at se producentens hjemmeside.

TRYK HER, for at se de populærer laminatborde fra Vesterby.
Vesterby Design Møbler, spiseborde og stole

 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...