Stort udvalg af Wonderland senge

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt Skal du vælge hvilken butik du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Stort udvalg af Wonderland senge

Se de gode Wonderland senge tilbud her på siden og forkæl dig selv med en ny Wonderland kontinentalseng til en stærk pris. En Wonderland elevationsseng og Wonderland kontinentalseng er kendt for høj kvalitet og solidt håndværk med en unik komfort. Med Wonderland kontinental senge får du komfort og kvalitet, der holder år efter år. 

Få optimal søvn i en Wonderland kontinental seng

Opnå god søvn med et godt Wonderland senge tilbud. En Wonderland kontinentalseng har et 3-lags eller 4-lags fjedersystem, der sørger for en optimal støtte, aflastning og ekstra god liggekomfort. Madrasserne i Wonderland kontinentalsenge tilpasser sig naturligt kroppen, og giver den optimale trygaflastning. Du får dermed en forbedret søvn og en madras i højeste kvalitet og med aftagelige og vaskbare tekstiler. Den norske producent leverer senge og udstyr til både hotelbranchen og marinebranchen, hvor god liggekomfort er i højsædet. 

Wonderland elevationssenge for maksimal komfort

Design dit soveværelse med en seng, som det passer til dine ønsker. Se de gode Wonderland elevationseng tilbud online. Sengene fås i flotte farver og med forskelligt tilbehør. Med madrasser fra den norske sengespecialist opnår du maksimal liggekomfort med fjederfornemmelse, som giver god bevægelsesfrihed. Det norske sengebrand er en af Nordens førende producenter af senge og sengeudstyr. 

Wonderland senge i nordisk kvalitet 

Wonderland blev grundlagt i Norge i 1969. Madrasserne produceres fortsat i Åndalsnes ved Norges vestkyst. Du får en seng i topklasse kvalitet, der er en drøm at ligge i, og som giver dig en korrekt liggestilling. Vågn veludhvilet op i en kvalitetsseng, som du får glæde af mange nætter frem. Madrasserne er vendbare, så levetiden forlænges, og fastheden kan justeres under hoften efter behov.  

Find et godt sengetilbud

Hos Danbo Møbler har vi et bredt udvalg af møbler, madrasser og sengeudstyr til skarpe priser. Vælg mellem forskellige sengetyper og find et godt Wonderland seng tilbud og en god Wonderland seng pris. Kig gerne ned hos din lokale sengeforhandler, hvor vores faguddannede personale står klar med professionel vejledning.

 

Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...