Plankeborde i massiv eg og ask

Stort udvalg i moderne borde

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Plankeborde i massiv eg og ask

Plankeborde er for alvor blevet populære som spiseborde hos danskerne, og det er muligt at få flotte, men billige plankeborde. Både et massivt plankebord og egetræ plankebord er flot og dekorativt at have stående i hjemmet. Er du på udkig efter et godt, men samtidig billig plankebord i god kvalitet? Så har vi hos Danbo Møbler et spændende udvalg af billige plankeborde, fx plankeborde eg, ask og akacietræ og et massiv plankebord.
 

Plankebord i massiv eg med mange muligheder

Et massivt plankebord med planker i massivt træ vil have gode tilpasningsmuligheder, hvis du senere ønsker at forny dit plankebord i egetræ med et nuanceskift i forbindelse med oliering af træet. Opstår der brugstegn i plankeborde og i det massive træ, som hakker og ridser, kan de fjernes fra dit egetræ plankebord ved hjælp af slibning. Med den rette vedligeholdelse har du et smukt og rustikt plankebord, som du vil kunne have stor glæde af resten af livet. Plankebordene fås i forskellige trævariationer, fx plankebord i eg, og med forskellige ben.

Hos Danbo Møbler tilbyder vi et bredt udvalg af plankebordene i forskellige materialet og størrelser. Du har dermed rig mulighed for at finde et plankebord, der passer til dine ønsker og matcher din indretning. 
 

Plankeborde er holdbare og solide

Med et plankebord får du et bord, der er helt unikt, og som med tidens brug blot vil blive endnu smukkere at have stående i hjemmet. Det rustikke bord og det solide træhåndværk matcher den nordiske stil og passer godt ind hos de fleste. Hvad enten det er i køkkenet eller spisestuen, vil det enkle og tidløse møbel klæde det moderne hjem. Samtidig får du et solidt og holdbart møbel i en høj kvalitet.
 

Køb plankebord i dit lokale møbelhus

Danbo Møbler har møbelhuse i Aarhus, Esbjerg, Hasselager, Kolding, Nykøbing Mors, Ærø, Brovst, Farsø, Horsens, Lem og Sønderborg. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller kig forbi din lokale møbelhandler. Vores landsdækkende kæde har solgt møbler siden 1961, og vores erfarne og faguddannede medarbejdere står klar i butikken til at hjælpe dig. Personalet kan også vejlede dig i, hvordan du vedligeholder dit nye møbel.
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...