Skoskabe

Værelser & garderober

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Skoskabe

Et skoskab er en praktisk løsning til dig, der har mange sko eller gerne vil gemme dem af vejen, så de ikke ligger og fylder på gulvet. Skoskabe fylder ikke meget, og de kan opbevare mange sko. Alt efter dit behov har vi skoskabe i forskellige størrelser, der kan hjælpe dig med at optimere pladsen der, hvor du normalt har dine sko stående. Hvis du er i tvivl om, hvilken type skoskab der bedst passer ind i dit hjem, er du meget velkommen til at besøge en af vores butikker og se vores udvalg. Vores personale er yderst professionelle og er altid klar til at komme med kyndig rådgivning, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi har altid billige priser på skoskabe.  


Nyt Skoskab

Af vores skoskabe kan der blandt andet nævnes vores skoskab fra Mistral, som er et dansk mærke fra Hammel møbelfabrik. Skabet leveres i en flot hvid farve og et stilrent design, som passer ind i ethvert hjem. Skabet er 70 cm bredt og 125 cm højt og indeholder tre store låger til sko samt en lille skuffe foroven, der er god til at opbevare ting som eksempelvis snørebånd eller skopleje. Alt efter hvor meget skabsplads du skal bruge, kan du købe flere moduler og hænge dem ved siden af hinanden.
Du kan også vælge det lækre Delta skoskab, der med sin smarte størrelse passer ind i de fleste hjem. Skoskabet er inddelt i tre store rum, som kan indeholde mange sko og skabe god plads på gulvet. Skabet er udført i en flot hvid melamin, som brydes af de flotte låger i natur, hvilket giver en god kontrast. Skabet er med massive ben af eg, hvilket sikrer et stabilt fundament for dit skoskab. På trods af skabets eksklusive udseende og tidløse design fås det til en billig pris.Billigt skoskab i flot design

Leder du efter en praktisk plads, hvor du kan opbevare dine sko? Som både er stilfuld og moderne, men samtidig rimelig i pris? Så er et skoskab en ideel løsning, der skaber orden og godt overblik i din entre. Skabet passer perfekt til rummet, hvis der er smalt, og pladsen er trang. Skal det være væghængt eller stående? Eksklusivt eller i retrodesign? Vi har flere flotte modeller med ramme i egetræ eller ben i massiv bøg. Findes både i farverne hvid eller sort. Vi tilbyder også flotte modeller med spejl i klaplågerne. Find et godt tilbud på skabe og vælg en skabsløsning i god kvalitet til en billig pris. Du får flot design og god kvalitet for pengene.
 

Nem opbevaring i entre

Skoskabet er en praktisk og pladsbesparende løsning, når du vil opbevare dine sko et samlet sted. Du undgår, at skoene står og fylder på gulvet i gangen eller entreen, og du kan nemt gemme skoene væk. Vi har elegante skoskabe, der passer godt til gangen eller entreen både i højden eller på langs. Vi har skabe både til væg eller fritstående på gulvet. Modellerne findes i hvidt eller sort materiale. Udnyt pladsen optimalt og organiser dit fodtøj på en smart og stilfuld måde.


 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...