Løftestole

Ny lænestol? Alt i Lænestole og hvilestole

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Løftestole

Her finder du en god elektrisk lænestol med lidt hjælp i hverdagen. En hvilestol med sædeløft kan hjælpe dig op af stolen og gøre hverdagen lidt nemmere. Vores udvalg byder på praktiske og komfortable lænestole og andre stole med afstigningshjælp. Hos Danbo finder du attraktivt udvalg af lænestole, hvilestole og otiumstole med sædeløft. Du er også meget velkommen til at besøge din lokale Danbo Møbler og mærke komforten i vores mange løftestole med afstigningshjælp.  Vi har løftestole fra bl.a. Himolla, Nordic-C, Hjort Knudsen og Farstrup.
 

Elektrisk lænestol med komfort 

Få en elektrisk lænestol med hæve/sænke funktioner, der gør det nemt at komme op. Du kan også få indbygget fodskammel for ekstra komfort og så stolen kan næsten lægges ned. En elektrisk lænestol eller løftestol har mange forskellige funktioner, der tilsammen skaber den optimale komfort. Se vores udvalg under hver butik både her på siden eller i selve butikken. 

Vi tilbyder stole af flere forskellige materialer og farver. Vi fører også forskellige prisniveauer og funktioner alt efter dine behov. Mulighederne er mange, og der er helt sikkert en stol med afstigningshjælp til dit behov. 
 

Otiumstol med sædeløft

En otiumstol er en læne-, hvile- eller funktionsstol. Vi forhandler både almindelige og otiumstol elektrisk med sædeløft. Find den perfekte stol med sædeløft hos Danbo Møbler. Du er velkommen forbi i butikken, hvor du kan afprøve alle vores løftestole og finde den perfekte til dig. Behovet kan varierer fra person til person og derfor er det vigtigt at afprøve forskellige hvilestole med sædeløft inden man beslutter sig. Vores udvalg af stole med afstigningshjælp gør det nemt at finde den bedste stol til dine behov. 

Køb stole med afstigningshjælp online med levering

En lænestol kan være stor og tung. Kontakt endelig din lokale butik og hør mere om dine muligheder for levering og hjælp. Vi rådgiver og vejleder med glæde både til den rette stol samt til levering og lignende. Du er også altid velkommen forbi i en af vores mange butikker. 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...