Børn & ungdomsmøbler

Værelser & garderober

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Børn & ungdomsmøbler

Når du skal til at indrette børneværelset, er en af de vigtige elementer, at der er god plads. Derfor har vi ungdomsmøbler, der passer perfekt ind, når du skal til at indrette værelset, så du får udnyttet pladsen bedst muligt i børneværelset.
 

Møbler til børneværelset og ungdomsværelset

Vi har blandt andet vores højseng, der er et ideelt ungdomsmøbel til værelset. Højsengen skaber god plads i rummet, hvor alt i møblet er fuldt funktionelt. På toppen af dette ungdomsmøbel er sengen placeret, når du skal op og sove i sengen, skal du gå op ad den indbyggede bogreol, der er i siden. Ved siden af reolen er der et klædeskab, som kan opbevare en masse tøj. Derudover er der under sengen indrettet et skrivebord, hvor der kan laves lektier og kreative udfoldelser.  
Vi har også vores Hoppekids Jumboseng, der er en højseng med masser af muligheder. Sengen består af en seng på toppen samt en stige til at komme op i sengen, nederste køje kan du lave til et skrivebord eller som en ekstra seng, hvis der er behov for det.

Blandt vores ungdomsmøbler har vi også vores sækkestole, som er ideelle til at sidde i, når man for eksempel gamer, eller skal se film. Vores sækkestole fås i forskellige former, og vi har alt fra sækkestolen, der minder om en normal stol til sækkestolen, der minder som en stor pude, som du helt selv kan forme og finde den position, du har det bedst med. Fælles for alle vores sækkestole er, at du får høj komfort.

Du er velkommen til at komme ned i din lokale Danbo og finde det ungdomsmøbel, der passer ind til børneværelset. Hvis du har spørgsmål til vores ungdomsmøbler, er vores personale altid klar med en professionel rådgivning, der hjælper dig med at finde det rette ungdomsmøbel.
 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...