Sækkestole

Værelser & garderober

Filter
Kategorier
Pris
Brands
Vælg butik
For at hjælpe dig bedst muligt skal du vælge hvilken butik, du ønsker at se produkter fra
OBS.
Hver butik har forskelligt udvalg af produkter og brands
 

Sækkestole

Ny sækkestol? Her finder du sækkestole til super attraktive priser. Vores sækkestole findes i tre forskellige størrelser så uanset om du leder efter en god sækkestol til barn eller voksen finder du her en god løsning. Vores stole findes i en lang række farver:
  • Sort
  • Rød
  • Orange
  • Khaki
  • Blå
  • Hvid
  • Brun
  • Grå
  • Aubergine

Du skal lede længe for at finde så høj kvalitet til så lav pris - søger du sækkestol tilbud - så vil du helt sikkert her finde en pris du vil finde attraktiv.
Her finder du et stort udvalg af sækkestole som er forsynet med 2 lynlåse, som sikre perlernes forbliven i stolen og samtidig en mulighed for at 
efterfylde stolen med perler hvis behovet viser sig og derved forlænge stolens holdbarhed.
Indholdet består af dansk fremstillet EPS- kvalitets perler, som er gift og støvfri.

Perlernes ensartede kvalitet gør, at stolen bliver yderst fleksibel og former sig perfekt til kroppen.
Sækkestolen er fremstillet af 100% polyester og har en indvendig beklædning med non-woven, som gør stolen stærk og sikre at EPS-Perlerne ikke falder ud.

Stolen er overfladebehandlet og dermed smuds og vandafvisende, og kan aftørres med en fugtig klud.
Den kan benyttes udendørs med denne model tåler IKKE regnbyger. 
Der findes sækkestole som er lavet til at kunne tåle regnbyger, for nærmere oplysninger kontakt da din lokale Danbo Butik.

Det er muligt at efterfylde alle vores modeller - hvilket giver en meget lang levetid på vores stole.

Sækkepude eller bean bag som stolen også kaldes har en lang række anvendelsesmuligheder og er et populært møbel på børne- og ungdomsværelset. Den store fordel er at stolen tilpasser sig din krop så man sidder og ligger behageligt i den. Sækkepuden kan også hurtigt tjene om en ekstra stol i stuen rundt sofabordet eller foran fjernsynet. Bean bagen er også et super populært møbel i mange sommerhuse, hvor man rigtigt kan slænge sig.

Sækkepuden vil som indretningselement ofte skabe en afslappet stemning. Især kan man skabe en rigtig god stemning hvis man har flere sækkestole og måske i flere forskellige størrelser. Når man skal vælge farver kan det være en ide at vælge en farve som går igen i din indretning. Når du vælger størrelse kan det være en ide at være opmærksom på størrelsen af de øvrige møbler i rummet. Stolen skulle helt ikke forsvinde blandt de andre møbler men skal helst heller ikke overskygge alle andre møbler. Har du brug for råd og tips - får du rådgivning af ægte møbelfolk hos Danbo.


Synk ned i en smart sækkestol 

Sæt dig godt til rette i en blød og behagelig sækkestol, når du skal se film eller slappe af. Både børn og voksne elsker at sidde i sækkestole, når de skal hygge sig eller lege. Vi fører flotte sækkestole i lækre, slidstærke og vandafvisende materialer. Stolene er sjove at slænge sig i, og perlernes ensartede kvalitet gør, at de former sig fleksibelt efter kroppen og er behagelige at sidde i. Stolene er også populære som loungemøbel og kan nemt flyttes rundt. Se de forskellige former og farver og skab glæde i stuen, på terrassen eller på børneværelset med en sækkepude.

Billige sækkestole i høj kvalitet dem finder du hos Danbo - køb din nye sækkestol her.
 
Du har valgt at handle
Hos Danbo ##
Beskrivelse

Henter...