Altid markedets bedste priser

Ny seng eller sovesofa?

Hos Danbo Møbler har vi et bredt udvalg af senge og sovesofaer

Vores seng og madras er et af de vigtigste møbler i vort hjem. Gå på udkig hos Danbo Møbler, og se vores store udvalg af senge til billige penge. Vi forhandler bl.a. Continental senge, boxmadrasser, elevationssenge og sovesofaer i mange forskellige størrelser. Vi har bl.a. senge i 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm. Vores senge fås i et flot, klassisk design og i forskellige prisklasser – vi har løbende tilbud på senge.
 

 

På udkig efter et godt senge tilbud?

Hos Danbo Møbler hjælper vi gerne med professionel råd og vejledning til valget af din nye seng eller madras. Leder du efter senge, der er billige, så se vores udvalg af senge på tilbud. Du kan finde en seng til billige penge her på webshoppen, eller besøge en af vores butikker, der er fordelt over Danmark. Her kan du prøve at ligge i sengene og finde den seng, du finder mest behagelig. Vi har løbende billige senge på tilbud!


 

Ny sovesofa?

Skal din nye sofa også kunne bruges som seng i hverdagen eller som en lækker gæsteseng, så kan en sovesofa være løsningen. Hos Danbo Møbler har vi mange modeller og typer af sovesofaer. Vi har alt lige fra smarte designs i flotte farver og sjove mønstre til den klassiske og funktionelle stilrene sovesofa i et enkelt tidløst design, som passer ind i det klassiske hjem. Sovesofaen findes i dag i mange danske hjem, både på ungdomsværelset, gæsteværelset og i stuerne. Find din nye sovesofa her! 
 

Vælg den rigtige seng

Det er vigtigt, at ens seng passer til en. Din seng skal passe til din krop, din vægt og eventuelle andre behov. Her er en liste over ting, der skal overvejes, når man skal vælge ny seng:
 
 • Skal sengen bruges til at andet end at sove: se tv, læse bøger m.m.?
 • Hvor bred skal sengen være?
 • Hvor lang skal sengen være?
 • Hvordan er din normale sovestilling?
 • Hvad materiale skal sengen være i?
 • Vil du have en seng på 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm eller en helt anden størrelse?
 • Skal din seng være billig – eller må den gerne koste lidt ekstra?
 

Få kompetent rådgivning!

Hos Danbo Møbler er vi eksperter i senge, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi har ofte selv en ide om, hvilken madras, vi skal have, men i mange tilfælde er ikke den madras, der er den rette for os. Dette kan vores medarbejdere hjælpe dig med at vurdere, hvis du besøger en af vores butikker. Søger du efter senge til billig pris, er der god mulighed for, at du kan finde en hos os. 
 
 

Joga senge

Joga senge er kendt for deres meget høje kvalitet og for deres gode holdbarhed. Joga senge bliver produceret med fem forskellige slags madrasser, der har hver deres hårdhed. For at finde den Joga seng, der passer bedst til dig, vil vi anbefale dig at få rådgivning af vores medarbejdere. Find Joga senge til billige priser hos Danbo Møbler i forskellige størrelser. Vi har Joga senge i:
 • 90 x 200
 • 120 x 200
 • 140 x 200
 • 160 x 200
 • 180 x 200

Få et yderst godt Joga senge tilbud hos os. 


Forskellige sengemiljøer

Stort udvalg af senge - Find din nye seng hos Danbo Møbler